Başkan Semerci Zonguldak ve Devrek'in gururu Mesut Özil'in Devrek'e sosyal tesis yapımı için öncülük ettiğini belirterek büyük bir sosyal tesisin temel atım töreninin görkemli şekilde yapılacağını belirterek Zonguldak'ın Mesut Özil gibi değere sahip çıkması gerektiğini söyledi:

Başkan Semerci, "Mesut Özel bizim çok büyük bir değerimiz. Kendisi Devrekli. Kendisini en son babaannesinin cenazesinde görmüştüm. Kendisi ile görüştüğümüzde Devrek'e eserler kazandıracağı sözünü vermişti. Belediye Meclisi kararı ile bizde bir caddeye Mesut Özil Caddesi ismi verdik. Mesut Özil ise yaklaşık 1 milyon lira tutarında 456 metre kare alana Sosyal Tesis yapımı konusunda bize destek verdi. Bu sosyal tesisin temelini coşkuyla atacağız. İsmine de Mesut Özil Sosyal Tesisleri vereceğiz. Bu tesis Devrek'e hizmet verecek. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

ZONGULDAKSPOR'DA BİZİ ÖRNEK ALMALI"

Devrek Belediyespor 2017-2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Devrekli futbolcularla mücadele edecek. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci "Biz futbolcu ayrımı yapmıyoruz. Ancak Devrek Belediyespor yoluna Devrekli çocuklarla devam edecek. Zonguldakspor'da 1. Futbol liginde oynarken en az 7 futbolcu Zonguldaklıydı. Zonguldakspor'a bu yolu seçmeli" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi