Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un 4 yıl boyunca kalesini başarıyla koruyan Sinan Ören yeni sezon öncesinde kararını verdi.

Başarılı file bekçisi Sinan Ören geçtiğimiz sezon Zonguldak Kömürspor ile sözleşmesinin bitmesinin ardından memleketinin takımı Eskişehirspor'dan aldığı transfer teklifini değerlendirmeye almıştı. Takımın maddi ve manevi olarak yaşadığı sorunlar ve sıkıntılı süreç nedeniyle Eskişehirspor camiasında yaşanan krizler nedeniyle yeni yönetim de küstürüldü ve gidişatın sonunda transfer tahtası açılamadı. Kaleci Sinan Ören de Eskişehirspor için bir çok fedakarlık yapmasına rağmen sonuç alamaması nedeniyle Eskişehirspor defteri tecrübeli kaleci için kapandı.

ÇOK TEKLİFLER VAR, GÖNLÜ ELMAS'TA

4 yıldır güzel günler geçirdiği ve sevildiği camia Zonguldak Kömürspor ile bağları güçlü olan Kaleci Sinan Ören ile Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir sürekli görüşürken, Sinan Ören de son bir görüşme yaparak tekrar Zonguldak Kömürspor'da dönüş yolu görüntü. Sinan Ören'e 2.lig dahil bir çok teklif geliyor.

"TRİBÜNLERİN 'SİNAN, SİNAN' DEDİĞİ GÜNLERİ İSTİYORUM"

Zonguldak Kömürspor'da 3 sezon taraftar ile çok iyi bir ilişkisi olan Sinan Ören geçtiğimiz sezon Corona Virüs salgını nedeniyle maçların seyircisiz olması nedeniyle çok üzüldüğünü söyledi. Sinan "Zonguldak Kömürspor taraftarının tribünlerden 'Sinan, Sinan, Sinan' dediği günleri çok özledim. Taraftarı çok özledim. Geçtiğimiz sezonki taraftarsız geçen yılı hayatımdan silmek istiyorum. Futbolla ilgili hayallerim henüz bitmedi. Transfer döneminde 2.ligden bir çok teklif aldım. Ancak ben Zonguldak ile kendimi özdeşmiş olarak görüyorum. Hakan Hürfikir ile bir görüşme daha yapıp son kararımı vereceğim. İnşallah herşey iyi olur"