Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz idman sonrasında yaptığı açıklamasında kendileri açısından artık stres kalmadığını, rakip takım Pendik'in de rahatlamak için sahaya galibiyet hedefiyle çıkacağını söyledi. Kaptan stressiz çıkacakları Pendik maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Mert, "Bizim hedefimiz ligi bitirebildiğimiz kadar iyi yerde bitirmek. İnşallah Pendik maçına da puan ya da puanlar için gideceğiz. Onlarda bizim gibi bir konumda. Onlarda kendilerini garantiye almak isteyeceklerdir. Biz artık rahatladık. Bundan sonra daha iyi maçlar oynarız. Stres bitti artık." dedi.

KAPTAN PLAY-AUT MAÇINA DEĞİNDİ

Muhteşem Devrek Belediyespor ve Alaplı Belediyespor arasında oynanacak play-aut maçına da değinin Kaptan Mert "Gönül ister ki profesyonel olarak daha fazla ilçemiz bu liglerde olsun. Ereğli bir ihtimalle şampiyon olmazsa eğer Devrek ve Alaplı maçı var. Seneye kim daha iyi yatırım yapacaksa, kim daha iyi takım kuracaksa o BAL'da olur diye düşünüyorum. Çünkü Ereğli, Alaplı, Devrek 3. Lig'de olsa bizim içinde iyi olur. Oynatamadığın oyuncuları kiralık olarak verirsin. Oyuncu alışverişi olur. Tüm takımlarımız için de iyi olur" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi