Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez grubunda play-off mücadelesi kıyasıya devam ediyor. Hafta sonu oynanan maçların ardından play-off'a girecek 3 takım büyük avantaj yakaladı.

ÇATALAĞZI DEMİRSPOR-ÇATES IŞIKSPOR: 0-4

Haftaya 30 puanla lider giren ÇATES Işıkspor play-off mücadelesi veren Çatalağzı Demirspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında oyun üstünlüğünü erken ele alan ÇATES Işıkspor golcüleri ile sonuca kolay ulaştı. Rakibini 4-0 gibi farklı skorla mağlup eden ÇATES IŞıkspor 33 puanla ligin zirvesinde yeralıyor. Bu yenilgi ile Çatalağzı Demirspor ise play-off umutlarını mucizelere bıraktı.

ÜZÜLMEZSPOR-KARAELMASSPOR: 1-0

Zonguldak'ın iki köklü kulübü Üzülmezspor ile Karaelmasspor Fener Sahası'nda Cumartesi günü karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 90'ncı dakikasında attığı golle altın değerinde 3 puanın sahibi olan Üzülmezspor play-off umutlarını sürdürdü. Karaelmasspor ise iyi futbolunun karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşadı. Üzülmez 25 puanla iddiasını sürdürüyor.

TEPEBAŞISPOR-AYİÇİSPOR: 1-0

Play-off yarışında en önemli karşılaşmalardan biri olarak gösterilen Tepebaşıspor-Ayiçispor karşılaşmasının tamamı büyük çekişmeye sahne oldu. Osman Yılmaz'ın yönettiği karşılaşmanın 90 dakikası her iki takım oyuncularının hakeme itirazları ile geçti. Futbolculara taviz vermeyen Osman Yılmaz iyi bir yönetim gösterirken Tepebaşıspor 90'ncı dakikada attığı golle altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

SİYAH İNCİSPOR-TERAKKİSPOR: 0-4

Terakkispor haftanın en kolay maçı olarak gördüğü Siyah İncispor maçından farklı galip ayrıldı. Rakibine saygı gösteren Terakkispor genç golcüleri ile üst üste bulduğu gollerle sonuca kolay ulaşırken, aldığı bu galibiyetle puanını 30'a yükselterek ikinci sıradaki yerini korudu. Siyah İncispor ile kümede kalma yolunda işi mucize de olsa mücadelesine devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi