Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez A Grubu'nda hafta sonu oynanan müsabakalarla üçüncü hafta maçları geride kaldı. Haftaya lider giren Tersanespor kazanmaya devam ediyor. Mavi-beyazlı ekip geçtiğimiz sezon Amatör Süper Ligden düşen Polisgücüspor ile karşılaştı. Maçta baştan sona üstün oynayan Tersanespor sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrılarak 7 puanla liderliğini sürdürdü.

Ligde oynadığı üç maçtan ikisini kazanan Üzülmezspor da zirve yolunda lider Tersanespor'u takip ediyor. Üzülmezspor, Terakkispor ile oynadığı maçtan 4-2 gibi net skorla galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı, yoluna devam etti. 6 puanla ikinci sırada bulunan Üzülmezspor, lider Tersanespor'un en büyük rakiplerinden birisi olarak görünüyor.

Ligde bir diğer karşılaşmada ise Ayiçispor ile Capeti Merkez Atölyesispor karşı karşıya geldi. Maçta Capeti Merkez Atöylesispor 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Capeti Merkez Atölyesi bu beraberlikle ligdeki 2'nci beraberliğini aldı, 2 puanla son sıradan kurtulamadı. Ayiçispor ise 4 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi