TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor, Fatih Karagümrük ve Darıca Gençlerbirliği galibiyetleri ile büyük moral bularak Çarşamba günü oynadığı Tokatspor maçına mutlak galibiyet için çıkmıştı. Ancak hesaplar tutmadı, Zonguldakspor, Tokat karşısında çok kritik 2 puan kaybetti. Haftayı 11 puanla 10'ncu sırada tamamlayan Zonguldakspor'da moraller bozuk.

ELMAS MENEMEN DEPLASMANINA GİDECEK

Zonguldakspor, Tokatspor beraberliğinin telafisini 19 puanlı grup lideri Menemen Belediyespor karşısında yapmayı planlıyor. Kırmızı-lacivertli ekip bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Deplasmanda oynadığı 4 maçı da kazanan Menemen Belediyespor sahasında oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Menemen'in iç sahadaki bu performansı ise Zonguldakspor'un iştahını kabartıyor. Zonguldakspor ise deplasmanda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

MAÇ 19.00'DA OYNANACAK, ELMAS AKŞAM İDMANI YAPIYOR
Menemen Belediyespor ile Zonguldakspor arasında oyanancak karşılaşma Pazar günü 19.00'da oynanacak. Kırmızı-lacivertli ekip ise idman programını değiştirerek idmanları 14.30'dan 18.00'a alındı.

Editör: Pusula Gazetesi