Mayıs'ta yapılacak olan Kulüpler arası Büyükler yarışlarında Fenerbahçe adına yarışacak olan Milli atlet Melike Malkoç daha sonra Milli takımla birlikte Dünya Gençler Şampiyonası ve Akdeniz Oyunlarında ülkemiz adına yarışacak. Melike Malkoç ikinci etap kamp çalışmaları için Antalya'ya giderek burada güç depolayacak.

Milli Atlet Melike Malkoç, antrenör Utku Duman ve 200 metre Dünya Şampiyonu Ramil Guliev ile birlikte 25 Mart 15 Nisan tarihleri arasında Antalya Glorya Otel'de ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Melike Malkoç'un antrenörü Utku Duman bilgi vererek Şubat ayında Melike ile birlikte Rusya'da kampa girmiştik. Melike'nin en iyi şekilde hazırlanması için 200 metre Dünya Şampiyonu Ramil Guliev'de destek vermişti. Şimdi sırada Antalya kampımız var. Ora da Melikenin en iyi şekilde hazırlanması için Ramil Guliev'de yanımızda olacak. İnşallah en iyi şekilde hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sezon yeni rekorları kırmayı hedefliyoruz. Melike'ye sonuna kadar güveniyoruz. Melike ile birlikte bu sezon ay yıldızlı forma altında yeni zaferler kazanacağız. Çok iyi çalışıyoruz. Melike bu yaz çok büyük başarılara imza atacak''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi