Zonguldaklı Milli atlet Melike Malkoç hafta hafta sonu Denizli'de gerçekleştirilen Turkcell Genç Kulüpler Ligi Türkiye Atletizm şampiyonasında Fenerbahçe kulübü adına yarıştı.

Bu yarışla antrenörü Utlu Duman nezaretinde sıkı bir tempo ile çalışan Melike Malkoç 100 metrede tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.

Melike bu başarısının ardından 15 Eylül tarihinde İspanya'da gerçekleştirilecek olan Genç Kulüpler Avrupa Şampiyonası'nda Fenerbahçe formasıyla hem Türkiye'yi temsil edecek.
Şampiyonluğunu antrenörü Utku Duman ile paylaşan Melike Malkoç İspanya'da da şampiyonluk hedeflerken, yarışlara kısa süre çalışmalarını hızlandırarak kulübüne ve ülkesine madalya kazandırmak istiyor.

UTKU DUMAN SPORCUSUNU KUTLADI

Melike Malkoç'un antrenörü Utku Duman ise yaptığı açıklamasında "Denizli de yapılan Turkcell Genç Kulüpler ligi Türkiye şampiyonası finallerinde Sporcum Melike Malkoç 100 metrede 1, Fenerbahce spor kulübü de takım olarak şampiyon olmustur. 15 Eylel'de İspanya/Castellon'da sezonun son yarışı olan Genç kulüpler Avrupa şampiyonasında görüşmek üzere" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi