Zonguldak'ta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince FETÖ'nün yeni Zonguldak yapılanmasına yönelik operasyonda eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü FETÖ'nün Zonguldak'taki mensuplarından iş insanı, avukat, ihraç ve aktif kamu görevlilerinin yeniden yapılanma, mevcutlarla dayanışma ve devamlılığı sağlamak üzere bir araya gelen FETÖ yeni Zonguldak yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
KOM Şube Müdürlüğünce gerçek FETÖ şüphelisi şahıslar hakkında 06:30 itibariyle eş zamanlı operasyon düzenlendi. 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan kişiler arasında Şaban A., Mehmet A., Nida T., Müteahhit Haşim G., Avukat Mustafa A., Avukat Burhan T. Ç., esnaf Hakan K., Esnaf Yasin Y., esnaf Ömer E., KHK ile ihraç edilen Hakim Fuat K., öğretmen F. B. Ertem gibi isimlerin olduğu öğrenildi.

İLK RESMİ AÇIKLAMA:
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü sabah saatlerinde başlayan FETÖ operasyonuyla ilgili açıklama yaptı:
"Terör Örgütü FETÖ'nün Zonguldak ilimizdeki mensuplarından İŞ İNSANI, AVUKAT, İHRAÇ VE AKTİF KAMU GÖREVLİLERİ'nin yeniden yapılanma, mevcutlarla dayanışma ve devamlılığı sağlamak üzere bir araya gelen FETÖ YENİ ZONGULDAK YAPILANMASI'na yönelik Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 08.04.2021 günü KOM ŞUBE Müdürlüğümüzce operasyon gerçekleştirilmiştir.
Bu bağlamda FETÖ ŞÜPHELİSİ şahıslar hakkında 08.04.2021 günü saat 06:30 itibariyle eş zamanlı operasyon kapsamında (14) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Zonguldak ilimizde FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonel çalışmalar devam etmektedir."

doktor-eczaci-komsusunu-bicakladi
Doktor, eczacı komşusunu bıçakladı