Medica World Güzellik Merkezi, Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliği ile protokol imzaladı. Birçok güzellik ve sağlık hizmetinin verildiği güzellik merkezinde Memur Sen Üyeleri ve üyelerin birinci derece yakınları yüzde 25 indirimle faydalanabilecek.

Sendika binasında yapılan protokole Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Enerji Sen Şube Başkanı Sedat Güngör, Medica World Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi Çiğdem Akın Uğurlu ve Şube Müdürü Suzan Tabak katıldı.

Medica World Güzellik Merkezi'nde; solaryum, lazer epilasyon, somon DNA, oksijen bakımı, cilt lekeleri, leke-sivilce-sıkar, gözaltı morluğu, beslenme-diyet, bölgesel incelme, sıkılaştırma, selülit giderme, saç ekim danışmanlığı, saç dökülmesi, mıcrobladıng kaş(3D kıl tekniği), saç similasyon ve dövme silme verilen hizmetler arasında yer alıyor.

AŞKAR: "BİZİM İÇİN ASLOLAN ÜYELERİMİZİN MENFAATLERİNİ HER PLATFORMDA KORUMA MÜCADELESİDİR"

İl Temsilcisi Aşkar, protokolde yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Memur-Sen olarak defalarca söylediğimiz gibi biz üyelerimiz hiçbir zaman sayı olarak görmedik. Memur sen için üyeler yola çıktığımızı yol arkadaşlarıdır. Bizim için aslolan üyelerimizin menfaatlerini her platformda koruma mücadelesidir. Bildiğinizi gibi memur sen üyelerimize yönelik olarak indirim anlaşmaları yapmaktadır. Bugün buradaki üyelerimize müjde vermek istiyorum. Memur sen olarak Mart ayından itibaren Motif kart adı altında bir anlaşma ile Türkiye genelinde geçerli olacak indirim kapsamı anlaşması içerisine girdik. Memur sen olarak daha yerel marketlerle, İngilizce kursları ile, özel hastaneleriyle, spor salonlarıyla değişik ticari işletmelerle üyelerimiz için indirim yaptık. Bugün bunlara bir yenisini daha eklemek üzere yola çıktık. Medica World Estetik Merkezi ile üyelerimize yönelik yüzde 252lik bir indirim anlaşması imzalayacağız. Memur-sen üyelerine ve Zonguldak'ımıza hayırlı olsun. Şunu çok önemsiyorum. Bu firmanın Zonguldak endeksli bir firma olması, İstanbul'da ve Ankara'da ülkemizin değişik bölgelerinde faaliyet gösteren firmanın Zonguldak'a gelip yatırım yapması bizim için önemlidir. Bana sorarsanız memur sen üyelerine almış olduğumuz yüzde 252lik indirim i önemsediğimi belirtmek istiyorum. Anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını temenni ediyorum."

UĞURLU: "SADECE BAYANLARA ÖZEL DEĞİL. ERKEKLERE DE GÜZEL HİZMETLER VERİYORUZ"

Medica World Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi Uğurlu ise şöyle konuştu; "Memur sen üyelerine bizim de bir katkımız olsun diye Kamuran Bey ile beraber anlaştık. Yüzde 25'lik bir indirimimiz var. Kurumsal bir firmayız. İstanbul'da birçok yerde güzellik merkezimiz var. Bizde Zonguldaklıyız. Kendi memleketimize bir hayrımız olsun diye, güzel uygulamalar ile Zonguldaklı vatandaşlarımıza hem güzelleştirmek hem de katkımız olsun diye böyle bir anlaşma yaptık. Sadece bayanlara özel değil. Erkeklere de, bayanlara da güzel hizmetler veriyoruz. Her şeysizin için. Sadece güzellik değil. Zayıflama, cilt bakımı, sadece bayanlar için değil. Aklınıza gelebilecek her şey var. Güzellik adına güzel bir anlaşma olsun.Anlaşmamızda memur sen üyelerine 1. Derece yakınlarına, yakınlarına, ailelerine geçerlidir."

Editör: Pusula Gazetesi