Zonguldak Belediye Meclis gündemin 5. Maddesi gergin anlar yaşanmasına sebep oldu.

KADIN MECLİS ÜYESİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Zonguldak Belediye Meclisi'nin Mart ayı ikinci birleşimi, Zonguldak Belediyesi Meclisi'nde gerçekleşti. 6 Maddeden oluşan gündemin 5. Maddesi olan; " Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün iskansız konutlarla ilgili olarak su ücret tarifesi düzenlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu" Meclis üyeleri arasında tartışmaya neden oldu. Bazı meclis üyelerinin bu maddenin 3 ana başlık altında oylanmasını istemesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Mevlüde Yalçıner ile Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi Süleyman Özdoğan arasında gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Konu ile ilgili söz İsteyen Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Mevlüde Yalçıner kendisinin Süleyman Özdoğan tarafından sözle susturulmaya çalışılması üzerine Yalçıner'in Neden beni konuşturmuyorsunuz?" demesi üzerine, "Sana ne" diyerek el-kol hareketleri yapan Süleyman Özdoğan'ı diğer Meclis üyeleri yatıştırdı.

"SANA SONRA BAKACAĞIZ"

Meclis bitiminde Zonguldak Belediye Başkanı Mevlüde Yalçıner'in yanına gelip "Seni kınıyorum" demesiyle tartışma yeniden alevlendi. Bu sözlerin üzerine konuşan Mevlüde Yalçıner'e sinirlenen Süleyman Özdoğan, Yalçıner'in üzerine yürüdü. Araya giren CHP'li Şenol Şanal'ı boğazından tutup iten Özdoğan, "Bu olayların sorumlusu sensin, sana sonra bakacağız, seninle işim var" dedi.

REDDEDİLDİ

Gündemin 5. Maddesi olan; "Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün iskansız konutlarla ilgili olarak su ücret tarifesi düzenlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu" 19 meclis üyesinin 9 kabul 10 hayır oyları ile reddedildi.

Editör: Pusula Gazetesi