Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı 1.Birleşimi Meclis Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Mecliste; Kozlu Sahil Yolunda yapımı devam eden Manolya Park' taki kafeteryaların 10 yıl süreyle kiralanması hususu görüşüldü.

Gündemin 3.maddesinde; İlimiz Merkez ilçe Terakki Mahallesi, Karakum Mevkiinde bulunan kıyı ve sahil şeridi üzerindeki 'Karadeniz Kıyı Protokolü' kapsamında mülkiyeti Hazineye ait 22.529,29 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde idaremiz ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan(BAKKA) alınan destekle yürütülen projede alan üzerinde yapılan restoran, kafeterya binasının 10 yıl süre ile kiralanması hususu görüşüldü.

BOSTANCI: "MANOLYA PARK'TA BULUNAN 1ADET KAFETERYANIN İNŞAATI TAMAMLANDI"

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferhan Bostancı, gündem maddesi ile ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı; "Manolya Park'ta bulunan 1adet kafeteryanın inşaatı tamamlandı. 3 yıldan fazla kiralama istendiği için meclise sunuldu. Yatırımcıya cazip gelmesi için 10 yıl kiralamak istiyoruz" dedi. Kafeterya ile ilgili gündem maddesi Plan ve Bütçe, AR-GE, Çevre ve Sağlık ile Ticaret ve Sanayi komisyonlarına havale edildi. Komisyonlarda görüşülecek olan gündem maddesinin sonrasında ihale kararı verilecek.

Editör: Pusula Gazetesi