Gökçebey Belediyesi'nin İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Satılmış Aydemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çok ciddi iddialarda bulundu.

Bir gazeteci ile arasında geçen ses kaydını da yayınlayan Satılmış Aydemir, "Şerefsizler, tezgahınızı bozacağım" dedi.

Satılmış Aydemir'in paylaşımı şöyle:

SAYGI DEĞER GÖKÇEBEYLİ HEMŞEHRİLERİM;

Allah aşkına sizlere soruyorum, benim Gökçebey'e hizmet etmekten başka ne amacım olabilir? Maddi manevi hiç bir beklentim yok, amacım Gökçebey'in Avrupa standartlarında bir ilçe olamadı. Yav benim işe sokacak evladım yok, hükümetten beklentim yok, belediyeden beklentim yok, Vedat Başkan benim inşaaat alanımdan bir kamyon toprağı parayla alırken Hasan Uslu'nun evinden 70 kamyon toprağı bedava aldı. Önemli değil. Herkes zannediyorki taş duvarı belediye yaptı. Yok. Yemin ederim hepsini kendim ödedim. Yani ben memlekete hizmet ettim. Yine imkanım olsun yine ederim.Yarın şüprizlerim var, O Gökçebey'i çok seven arkadaş varya Gazeteci bozuntusu gerçek yüzünü göreceksiniz. Başkan Vedat'la ilgili kısmınıda yayınlayacam. Birbirlerinin arkasından flim fırıldak çevirenler hepiniz deşifre olacaksınız. Günah benden gitti şerefsizler.... Satılmış AYDEMİR tezgahınızı bozacak diye gö.ünüz üçbuçuk attı. Şimdi birbirinizi yiyin, dost diyorsunuz birbirinizin arkasından konuşuyorsunuz. tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorsunuz... belgeler elimde alayınızı ..... deşifre edecem. Başkan da dahil. köpek barınağının sürecini açıklayın halka. Latif AYDEMİR in kardeşine ihale edildi. İşi tamamlayamadı. 20 binlik iş için 80 bin tl ödendi. Seçimlerden bir gün sonra ilk ödeme latif AYDEMİR in kardeşi Ertan Aydemir'e yapıldımı ? Şerefsizler tezgahınızı bozacam... Başkanda size çanak tutuyor gö. korkusu."

Ancak paylaşımda en dikkat çeken konunun ise yayınlanan ses kaydı olduğu belirtiliyor. Ses kaydının tümünün yayınlanması halinde Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün daha önce Ak Parti'den ve Belediye Başkanlığı'nden istifa ettiği gibi İyi Parti ve Belediye Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda kalabileceği belirtiliyor.

Editör: Pusula Gazetesi