Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demir, 2019 yerel seçimlerinde Filyos Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.
Sosyal medyadan aday adaylığını açıklayan Demir, Filyos'a olan sevdasından bahsederek "Beton yığını ve yolsuzlukla anılan bir belediyecilikten kurtarıp sosyal demokrat, turizme acık bir belediye haline getireceğiz" dedi.
Demir'in aday adaylığı açıklaması şöyle;

"Yerel basında köşe yazısında paylaşılmış olduğu gibi Filyos'a Batı Karadenizin cennetine Belediye Başkan aday adaylığım doğrudur. Bu da benim şahsıma ve irademe ait olan bir düşüncedir,Filyos ne alaka diye yorumlara da şu cevabı vermek isterim. 81 vilayette olduğu gibi her memlekette de aynı şekilde düşünüldüğü gibi o memleketin damadı o memleketin evladıdır, bende kendimi o memleketin evladı olarak gördüğüm için ayrıca Filyos sevgim de ağır bastığı için mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden böyle bir düşünceye ve niyete sahip oldum,şunu da özellikle belirtmek isterim ;yüz yıllık bir geçmişe sahip olan bir ailenin yerli yabancı ayrımı olamaz. Nitekim benim bi tarafım da yerlidir, konu yerli veya yabancı olmak değil konu adaylığını düşündüğümüz mavi boncuk olan beldemize eşrafımızla neler katabileceğimizdir,beton yığınından yolsuzlukla yargılanan bir belediyecilikten kurtarıp sosyal demokrat turizme açık bir belediye şekline getirmektir,bu niyetle çıktığım aday adaylık yolunda Partimin takdiri her ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisini sonuna kadar destekleyeceğimi tüm yoldaşlarımın tüm dostlarımın bilmesini isterim,Filyos bir sevdadır bende bu sevdaya yüreğini koymuş bir kardeşiniz bir dostunuz olarak hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Editör: Pusula Gazetesi