Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesi olarak kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş konulu vekaletle kurban organizasyonunu devam ettiğini belirten Müftülük din hizmetleri uzmanı Mustafa Havyar, "Zonguldak ta da hayırsever kardeşlerimizi mazlumlara mağdurlara muhtaçlara derman olmaya davet ediyorız" dedi.

Şehir merkezinde ve cami önlerinde
Standlar kurularak hayırseverlerin kurban vekaletleri kabul ettiklerini belirten Müftülük din hizmetleri uzmanı Mustafa Havyar, Kurban bayramına kadar açık kalacağını ifade ederek şunları söyledi.

YURT İÇİNDE 975, YURT DIŞINDA 825 LİRA

"Diyanet işleri başkanlığımız Türkiye diyanet vakfı organizasyonuyla vatandaşlarımızdan vekaletle kurban organizasyonu Zonguldak'ta da Türkiye diyanet vakfı Zonguldak şubesi olarak biz de başlatmış bulunuyoruz. Yaklaşık bir haftadır stantarımız kurulu. Yurt içinde 975 lira, yurtdışında da 825 lira bedel karşılığında vatandaşlarımızın gönlünden kopan vekaletlerine talibiz. Alınan kurban vekaletleri yurtiçinde 190 tane bölgede yurtdışında 75 farklı ülkede muhtaç insanlara ulaştırılmaktadır. Diyanet teşkilatı olarak böyle bir organizasyonun bir parçası olduğumuz için mutluyuz gururluyuz. Son olarak da bize bu stantların açılması için gereken destek için Zonguldak belediye başkanlığına, Türkiye diyanet vakfı Zonguldak şube başkanlığına teşekkürlerimizi arz ediyor ve Zonguldak ta da hayırsever kardeşlerimizi mazlumlara mağdurlara muhtaçlara derman olmaya davet ediyorız. Kurban vekaletlerini emin ellere teslim etmelerini arzu ediyoruz."