Tek tek tanıştığı yeni yönetime başarılar dileyen Kaymakam Serkan Keçeli; " Hayatımız boyunca bir göreve talip oluyoruz veya bir görev verilmiş oluyor. Artık siz Ahmet Çolakoğlu olmaktan çıkıyor, İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu oluyorsunuz. Her zaman söylediğin gibi Allah mahcup etmesin, utandırmasın. İnşaalah hayırlı görevler yapmak nasip olur" diye konuştu.

6. Olağan kongresini coşkulu bir şekilde yaptıklarını belirten İlçe Başkanı Çolakoğlu; "Siyasetin zor yanları olduğu gibi güzel yanları da var. Hizmet anlamında siyaset gerçekten güzel bir makamdır.

Hizmetin siyaset tarafıyız. Halkımızın ihtiyaç ve taleplerine aracı oluyoruz. Bazen bunu sizlerle yerine getiriyoruz, bazen daha farklı kurumlara iletiyoruz. Bizse Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın verdiği görev budur. Biz halka hizmet yolunda yola çıktık. Sizlerle bizlere çok büyük destek oluyorsunuz. İl Genel Meclis Üyelerimiz ile beraber hizmet getirmeye çalışıyoruz. Yeni yönetim kurulumuzda ilk defa siyasete girmiş arkadaşlarımız var. Devlerin temsilcisi olan sizlerle uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyoruz. Yoğun çalışma tempomuz 2019 yılında da olacak. Huzurlu bir şekilde hem yerel hem de genel seçimlerde hiç kimsenin burnu kanamdan atlatırız. Ben her zaman söylüyoruz, biz bir gemideyiz. Su aldığı zaman hiç kimse bu gemden kurtulamaz. Batarsak hep beraber batarız. Yol alırsak hızlı bir şekilde yol alırız. İnşallah Türkiye'yi 2023-2050-2071 hedeflerine ulaştırmak için hep beraber çalışacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulumuzu kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi