Çaycuma Kaymakamlığı bahçesindeki teslim törenine; Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Balkaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği Zonguldak Temsilcisi Cem Ünal, Çaycuma Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürü Veysel Özkan ve öğrenciler katıldı.

Protokol tarafından projeye kapak toplayarak destek veren İlçe Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu, Filiz-Rıfat Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Devrek Sebahat Cemile Ulupınar Fen Lisesi idarecilerine teşekkür belgesi verildi.

Kaymakam Serkan Keçeli engelli vatandaşları hayatın her alanında görmek istediklerini ifade ederek; ' 3 Aralık Dünya Engelliler Gününden sonra güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. 5 tane vatandaşımıza akülü sandalye teslimini gerçekleştirdik. İnsanın bir yererle kolay ulaşabilmesi, başkasına ihtiyaç duymadan kendi ihtiyacını karşılaması çok değerli bir şey. Bu sandalyeler ihtiyaç sahibinin kendi talebine göre bir yere gitmesini sağlayacağı için özgürlük verecek diye düşünüyorum. Emek harcayan okullarımıza ve Omurilik Felçlileri Derneğimize huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Engellerlerimiz evlere kapalı kalmasın bol bol gezsin, hayatın içinde olsun. Toplumun her yerinde onları görmek istiyoruz"dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise dört yılda ilçede 'Engelsiz Çaycuma' yolunda çok büyük adımlar atıldığını söyledi. Kantarcı; "Çaycuma'nın yaya bölgelerinde ve her yerde yaşlı çocuk ve engellerimizin de yer aldığını görmek bizi çok mutlu ediyor. Engelsiz bir Çaycuma için çalışmaya devam edeceğiz"şeklinde konuştu.

Sandalyelerini aileleri ile birlikte teslim alan vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi