Masöz İstanbul olarak il genelinde bilindiği üzere bir çok masöz bayan bulunmakta, Bunun yanı sıra masaj merkezleri, hamamlar, cilt bakım merkezleri de kendi bünyelerinde yada ilave salonlarda masaj hzimeti vermekte olup bay ve bayan elaman çalıştırmakta olup bu personellerin eğitim konusunda belgelerine sahip bayan masajcılara masöz, bay masajcılara da masör denilmekte.

Masöz İstanbul

Masöz İstanbul kelimesi anlamı bayan terapist yani masajcı bilindiği üzere manuel masaj hizmeti verenler tabi bu işi tedavi amaçlı kullanan fizyoterapistler de var nasıl manuel masaj yapanlar bir fizyoterapistin işini yapamıyorsa buna dikkat etmek gerekmekte.

İstanbul masaj merkezleri ve spa larda bulunan ve çalışma teknikleri tamamen tesisi içinde bulunan ve yasaların izin verdiği sürece hizmet etmek zorunda aksi taktirde cezai işlem uygulanmak da, Nitekim spa merkezlerinde fizyo terapi yani medical masaj yapılmaz bunu belki de bir çok masaj sever bilmiyor ve çeşitli masöz sitelerinde farklı farklı yanlış bilgilere sahip olmaları sağlanıyor.

Nelere dikkat edilmeli?

Öncelik ile makalemize başladığımızdan bu yana sertifikasyon ve masaj teknikleri yani fizyoterapist ve masöz istanbul hakkında bilgi veriyoruz bu yüzden dedğimiz ve belirttiğimiz gibi masaj terapisti medical masaj yapmaz, İyilesşitici masajı sadece fizyoterpist doktorlar yapmadadır. Masöz ise manuel terapi yanı sıvazlama şeklinde masaj uygulaması yapar.

Masöz İstanbul sunulurken görev alan masözlerin tamamı alanında profesyonel ve deneyim sahibi masözlerdir. Masözler masaj hizmetini sağlamadan önce kapsamlı ve detaylı bir eğitim sürecinden geçirilmektedir. Bu eğitim süreci masözlerin alanında uzmanlaşmasına tanımaktadır. Çünkü eğitim süreci boyunca masözlere masajın tüm ayrıntıları olabilecek en kapsamlı şekilde aktarılmaktadır. Bununla birlikte eğitim süreci boyunca masözlere insan vücudu hakkında bilgiler verilmekte ve insanda bulunan sinir ağları öğretilmektedir.

Bu sayede eğitimi başarı ile tamamlayan masözlerin tamamı son derece kusursuz ve profesyonel bir hizmet sağlamaktadır. Alanında uzman masözler masaj hizmetini sağlarken son derece titiz ve öz verili çalışmalar gerçekleştirmektedir. Titiz ve özverili çalışmalar neticesinde her zaman mutluluk verici sonuçların elde edilmesi mümkün olmaktadır.