Market kapıda ailesi olarak evinizin tüm ihtiyaçlarını kapınıza getiriyor ve sizi güvenli alışveriş ile tanıştırıyoruz. Gıdadan kahvaltıya, bebek ürünlerinden kozmetiğe kadar uzanan geniş ürün yelpazemiz ile evinizin bütün ihtiyaçlarına bir tık ile ulaşabilirsiniz. Artık market rafları arasında harcayacağınız zamanı kendinize ayırabilirsiniz. Ağırlaşan market poşetleri artık sizi yoramayacak. %100 gıda güvenliği ile market kapıda ailesi olarak size kaliteli hizmet vermek için buradayız. Yorulmadan, zaman kaybetmeden evinizden yaptığınız uygun fiyatlı alışverişi deneyimlemeye hazır mısınız?

Biz Kimiz, Ne yapıyoruz?

Market kapıda ailesi olarak zengin ürün çeşidi hizmeti verebilmekten gurur duyuyoruz. Uygun fiyat seçeneklerimiz ile ihtiyacınız olan ürünlerin güvenli ödeme sistemi üzerinden ödemesini gerçekleştirebiliyorsunuz. Ürünlerin büyük bir özenle hazırlanmasına dikkat ediyoruz. Ardından anlaşmalı kargolarımız ile ürün teslimatının en kısa sürede olmasını sağlıyoruz. Siz de çeşitli kategorideki binlerce kaliteli ürünü en uygun fiyata satın alıyorsunuz.

Aradığım Ürünü Bulabilecek Miyim?

Ürün çeşitliliğimizi stok miktarı ile dengeliyoruz ve mağduriyet yaşanmasına izin vermiyoruz. Evinizde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünleri düşündük ve ürün yelpazemize ekledik. Benimsediğimiz yenilikçi politika ile günden güne ürünlerimizi çeşitlendirmeye devam ediyoruz.

Hızlı Teslimat Avantajı

İhtiyaçlarınıza en kısa sürede ulaşmanızı amaçlıyor ve bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışıyoruz. Siparişlerinizi özenle paketleyip aynı gün içerisinde kargoya veriyoruz. Tüm siparişlerinizde size ücretsiz kargo olanağı sunuyoruz. Kargo hakkında yaşayabileceğiniz sorunlar karşısında da sizi yalnız bırakmıyoruz. WhatsApp destek hattımız ile 7/24 sorularınıza en hızlı şekilde yanıt veriyoruz. Ayrıca sayfada size verilen kargo takip numaranızı kullanarak kargonuzun nerede olduğunu ve evinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz.

Güvenli Alışverişi Garanti Ediyoruz!

Yaptığımız işin arkasındayız. Siparişiniz ile ilgili yaşayabileceğiniz tüm sorunlarını düşünerek bütün ürünler için firma garantisi veriyoruz. İade sürecine dahil olabilecek bütün ürünleri 14 gün içerisinde kabul ediyoruz. Hizmet politikamız müşteri memnuniyetine dayalıdır. İhtiyaç beklentilerinize kalite karşılıklar vermeyi hedefliyoruz.

Güvenebilir miyim?

256 Bit SSL sistemi www.marketkapida.com olarak güvenli alışveriş garantisi veriyoruz. Ayrıca kredi kartları ile tek çekim ve taksitli çekim seçeneklerini özgürce kullanabilirsiniz. Önceliğimiz sizin güvenliğiniz. Üyelik sırasında oluşturulan profil üzerinden siparişlerinizi görüntüleyebilir ve değişiklik yapabilirsiniz.