Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, bir market çalışanının kendisine attığı mesajı yayınlayarak "Böyle güzel insanların mesajlarını herkese duyuracağım" dedi.
Market çalışanı attığı mesajda; market sahibinin maskesiz müşterileri içeri alınması konusunda hassas davranmadığını belirterek '18 yaş altı müşterileri sadece uyarın mağazaya almamazlık yapmayın. Cezayı müşteri yer bizlik bir durum yok" dediğini iletti.

Çalışanın attığı mesaj şöyle;

"Sayın Müdürüm ben bir market çalışanıyım yöneticilerimiz maskesiz gelen müşterileri, '18 yaş altı müşterileri sadece uyarın mağazaya almamazlık yapmayın' diyorlar. 'Cezayı müşteri yer bizlik bir durum yok' diyorlar ama bu insanlar bizleri de risk altına atacak sizce bu ne kadar doğru? Maskesiz müşteri içeri alınıp sadece uyarılmalı mı yoksa içeri alınmamalı mı? Affınıza sığınarak isimin sadece sizde kalmasını rica ederim."

Mesajdan etkilenen Turanlı, şu paylaşımı yaptı;

"Böyle güzel insanların mesajlarını herkese duyuracağım! Arkadaşımız dua alacak teşekkür ederiz şehrimize ve insanımıza yaptığınız bu katkıyla ilgili. Yasanın müsaade ettiği marjların çerçevesinde gereğini yapacağız bu işin şakası yok! Ahlaka vicdana hukuka uymayan bu anlamda ne varsa lütfen bildirin:

05053186709 WHATSAPP."

zonguldakta-corona-virus-sayilarinda-dikkat-ceken-artis
Zonguldak'ta Corona Virüs sayılarında dikkat çeken artış