TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. İkinci yarının ilk maçında sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u elinden kaçıran Zonguldakspor yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi.

Manisa maçını unutan kırmızı-lacivertli ekip Cumartesi günü deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başlayan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Cahit Terzi Manisa maçında galibiyeti kaçıran takım olduklarını söyledi.

Terzi, "Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ellerinden gelen her şeyi ortaya koydular. Sadece mücadele etmediler zaman zaman da iyi futbol oynadılar. Çok net 4 tane de gol pozisyonumuz var. 1 tanesini değerlendirebilseydik 2-0 veya 3-0 olabilirdi. Ama gol şansı yanımızda değildi. Taraftarımızın desteğine de teşekkür ediyorum.

Yeni transferlerin lisanlarının çıkarılabilmesi için kulübü TFF'ye veren futbolcuların paralarının ödenmesi gerekiyor ve borçsuz yazası alınması gerekiyor. Kohu pammıhra açıklamaları Genel kaptanımız Hakan Hürfikir ve Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir yapacak. İnşallah yeni transferlerimizin lisanslarını Pendik maçına yetiştirirsek takımımız daha güçlü olacak. İstanbul deplasmanında da iyi mücadele edip iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi