Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve AK PARTİ Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Özel İdare çalışanlarına seslenerek "Makinaları dikkatli kullanın 80 milyonun vergisiyle alındı dediler.
Zonguldak Valiliği İl Özel İdaresi 2020 yılı yatırım programı çerçevesinde 12 kamyon ve altı adet iş makinesi satın aldı. İki milyon 758.000 TL tutarındaki altı adet iş makinasının ilçelere dağıtım Töreni yapıldı.
Kokaksu il Özel idare tesislerindeki Törene Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, il Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Özelİdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek il genel Meclisi üyeleri ve Özel idare çalışanları katıldı.

Törende konuşma yapan ve makinaların çok dikkatli kullanılmasını isteyen Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz; " Kurumumuzdaki eski makinaların maliyetleri her geçen gün artıyor. Şu anda altı iş makinamızın törenini yapıyoruz daha sonra da 12 kamyonu getirerek hizmete sunacağız. Eski makinalarımızı da kullanmaya devam edeceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanmalıyız. Çar cur etmemeliyiz. Bu makinalar 80 milyonun vergileriyle alınan makinalar bu nedenle kaynaklarımızı çok dikkatli kullanmalıyız. İl genel meclis üyelerimiz ilçelerinde bu makinaları gerekli şekilde yönlendirmeleri gerekmektedir. Bunu yaptığımızda insanlarımıza daha iyi hizmet sunmuş oluruz. Yaptığımız işin hazzini almış oluruz. Millete karşı da sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz"dedi.

POLAT; MAKİNALAR HSLKIMIZA HAYIRLI OLDUN
Törende konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Özel idareler köyde yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli bir kurumdur. Vatandaşların vergileriyle alınan iş makinaları köylerde yaşayan vatandaşlarımıza elektrik, su, yol ve diğer alt yapı hizmetlerini getirir. Yoğun çalışmalarımız ve girişimlerimiz sonucunda Zonguldak il Özel idare si'ne 12 adet kamyon ve altı adet iş makinası kazandırdık. Bu hizmetler Zonguldak halkına helal olsun. Lütfen bu iş makinalarını kullanırken çok dikkatli olalım çünkü bu makinaları vatandaşlarımızın vergileriyle alındı. İş makinaları Zonguldak'a hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Yapılan konuşmaların ardından kurban ve dua edilerek makineler ilçelere gönderildi.