Kozlu Belediyesi'nde ısıtma ve soğutma sistemlerinin çalışmadığı ortaya çıktı. Kozlu Belediyesi, ilçede yaptırılan ve görkemiyle dikkatleri üzerine çeken yeni belediye binasında hizmet vermeye başladı. Ancak belediye binasının ısıtma ve soğutma sistemini yapan yüklenici firmaya olan 300 bin TL borç ödenmedi. Firma, parasının ödenmediğini gerekçe göstererek, klima sistemini tamamlamadı.

Belediye çalışanları, soğuktan binada duramadıklarını belirtirken, Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ın makamda misafirlerini mont ve elektrikli ısıtıcı ile ağırlaması dikkat çekti. Başkan Kerim Yılmaz'ı ziyaret edenlerin de montlarını makam odasının soğuk olması nedeniyle çıkartmamaları dikkat çekti. Belediyede çalışan personeller ise, "Soğuktan çalışamıyoruz. Binanın ısıtma ve soğutma sistemi yarım kaldı" dediler.

Öte yandan Kozlu Belediyesi hizmet binasının inşaatını yapan yüklenici firma tarafından geçici yer tesliminin ise, belediyenin firmaya olan borcu nedeniyle yapılmadığı ortaya çıktı. Belediye binasının inşaatından kalan 2 milyon TL borç olduğu ve bu paranın işi yapan firmaya ödenmediği belirtildi. Belediye tarafından 2 milyon TL olan borç ödenmediği için ise firma, yaptığı binayı Kozlu Belediyesi'ne teslim edemedi.

Editör: Pusula Gazetesi