SON DAKİKA...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, elinde tüfekle girdiği mağazada ateş eden şahıs tutuklandı.

Müftü Mahallesi'ndeki mağazada bir gün önce alışveriş yaptığı sırada çalışanlarla tartışma yaşayan Muzaffer Karasu (41), iş yerine pompalı tüfekle gelerek rastgele ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polisler tarafından ikna edilerek gözaltına alınan Karasu, emniyetteki işlemleri tamamlanarak Ereğli Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan şahış, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde giyim mağazasını pompalı tüfekle basan saldırgan adliyeye sevk edildi. Zanlının olayı iş yeri çalışanı ile tartışmasının ardından yaptığı öğrenildi.

Müftü Mahallesi Uğur Mumcu caddesi üzerinde ki giyim mağazasında meydana gelen olayda bir gün önce iş yeri çalışanı ile tartışan Muzaffer K. (36) dün sabah saatlerinde geldiği iş yeri önünde dükkanın açılmasını beklemiş, daha sonra da iş yerinin açılması ile birlikte elindeki pompalı tüfek ile içeriye girerek rast gele ateş etmişti. Olayın ardından polis teslim olan Muzaffer K. emniyetteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Muzaffer K. nın ifadesinde iki gün önce gittiği giyim mağazasında çalışan ile tartıştığını, sinirlendiği olayın bir gün sonrasında da sabah saatlerinde ise iş yerine gittiğini, işyerinin kapalı olmasından dolayı beklediğini ve iş yerinin açılması ile birlikte iş yerine girdiğini söylediği öğrenildi.

Yaşana olay iş yeri güvenlik kameralarına yansımış, Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde elinde pompalı tüfekle iş yerine gelen Muzaffer K. yı gören personelin bazılarının kaçtığı ve bazılarının da tezgahın altına girdiği görülüyor. Elindeki tüfekle ateş eden ve mağazada belirli süre dolaşan Muzaffer K. nın daha sonra silahını eşyaların üzerine bırakarak polise teslim olduğu görülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi