AmerikanLife Dil Okulu'ndan ingilizce eğitimi için GMİS üyeleri, birinci ve ikinci dereceden akrabaları Çocuk Grubu Eğitimlerinden yüzde 35, Genel İngilizce Kurslarından ise yüzde 20 indirimli kayıt yaptırabiliyorlar.

Ek protokolle Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanlığı ve Zonguldak AmerıcanLife yabancı dil kursunun kayıtlı öğrencilerine yapmış olduğu erken kayıt kampanyasından TTK ve MTA'da çalışan GMİS üyeleri de yararlanabilecek.

İngilizce Eğitim Paketine kayıt olan GMİS Üyelerinin ilkokul ve ortaokulda eğitim gören öğrencilerine; Okul destek programı dahilindeki Workshop aktiviteleri olan resim, dans ve tiyatro, R. Kodlama programları hediye edilecek.

GMİS'e üye TTK ve MTA çalışanlarının çocuklarının yararlanabileceği hediye ek eğitim programları İlkokul ve ortaokul öğrencilerini kapsıyor. Hediye eğitim programları kampanyası 1 Aralık 2021 tarihinde başlayacak ve erken kayıtla önümüzdeki yılın yıllık ücretini kapsayacak. İngilizce eğitiminin yanı sıra destek eğitim programlarının yıllık erken kayıt ücreti 2520 TL olarak belirlendi.