TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor, saha ve seyircisi önünde oynadığı Pendikspor maçından alnının akıyla ayrıldı. Son 5 maçında kalesinde gol görmeyen kırmızı-lacivertli ekip, yine son 3 maçından da 0-0'lık sonuçla ayrılmıştı. Şeytanın bacağını kırmak ve üst sıralara tırmanmak için mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıkan Zonguldakspor, istediği sonuca ulaştı.

3 HAFTALIK SUSKUNLUK SONA ERDİ

Zonguldakspor, son üç maçında Karşıyaka, Bugsaş ve Hacettepe maçlarından 0-0'lık sonuçla ayrılmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip gol yollarındaki şanssızlığını Kamil İçer'in 55'inci ve Onur Eriş'in 60'ıncı dakikalarda attığı gollerle bozdu. Bu goller, Zonguldakspor'a galibiyeti getirdi.

8'İNCİ SIRAYA YÜKSELDİK

Zonguldakspor, haftalardır 9'uncu sıradaki yerini korurken, 2-0'lık Pendikspor galibiyetiyle 8'inci sıraya yükseldi. Lider Gümüşhanespor ile arasındaki puan farkını 5'e indiren kırmızı-lacivertli ekip, gelecek hafta Gümüşhane deplasmanına gidecek.



STAT: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: R. Alkım Aksoy [*][*], Tolga Dede [*][*], Emre Doğu [*][*].

ZONGULDAKSPOR: Sinan Ören [*][*][*], Ercan Coşkun [*][*][*], Kamil İçer [*][*][*][*], Şevket Güngör [*][*][*], Okan Eken [*][*][*], Onur Eriş [*][*][*](Dk.90+2 Ertan), Hüseyin Yılmaz [*][*][*], Cem Sultan [*][*](Dk.77 Ali Kemal ?), Reşo Akın [*][*][*], Semih Beyaz [*][*][*](Dk.90 Cömert Kandemir), Mert Caymaz [*][*][*][*]

PENDİKSPOR: Ahmet [*][*], Süheyl [*][*], Fatih [*][*], Yaser [*][*], Mehmet [*][*], Ramiz [*][*], Erdinç Pekgöz [*][*](Dk.46 Erdem [*]), Erol [*][*], Emre [*][*](Dk.78 Zeki[*]), Azad [*](Dk.84 Taha).

GOLLER: Dk.55 Kamil, Dk.60 Onur Eriş (Zonguldakspor)

SARI KARTLAR: Okan Eken, Reşo Akın (Zonguldakspor)

Editör: Pusula Gazetesi