Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, TTK Karadon Müessese Müdürü Fazlı Uncu, GMİS Karadon Şube yöneticileri Korhan Boz ve Bülent Kılıç tarafından madencilere iftar verildi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü bahçesinde tertiplenen iftar programına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, İl Genel Meclis üyeleri ve madenciler katıldı.

Madenciler, okunan dualar eşliğinde orucunu açmanın mutluluğunu yaşadılar.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, iftar programında yaptığı konuşmada, "Çeşitli iftar programlarına katılıyorum. Ama burada aldığım zevki, mutluluğu anlatamam. Burada emekçi kardeşlerimizin alın terini ve Türkiye ekonomisine hizmet eden emekçi kardeşlerimiz ile birlikte iftar yapmak bizlere onur ve gurur veriyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Madencilik sektörü yıllardır insanlarımızın mutlu günlerinde acılı günlerinde hepsini paylaştık. İnşallah bundan sonra Allah hacılığını göstermez. Üreterek, kazanarak hepimiz mutlu oluruz diyorum. Bu vesileyle bütün emekçi kardeşlerimizin mübarek Ramazan ayini kutluyorum" dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil'de konuşmasında, "Çok güzel bir akşam oldu. Bu program birlik ve beraberlik göstermek amacıyla yapılmıştır.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi