Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor Pazar günü deplasmanda Kilimli Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Eren Ferhat Çelik, İbrahim Kandemir, Yağız Şentürk hakem triyosu yönetti. Maçtan 2-1 yenik ayrılan Çaydeğirmeni Belediyespor'da büyük bir isyan var.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı açıklamada maçın hakemi Eren Ferhat Çelik'in çaldığı ve çalmadığı düdüklerle maçın kaderi ile oynadığını maçı Çaydeğirmeni Belediyespor'dan alıp, Kilimli Belediyespor'a verdiğini söyledi.

"40 YILDIR FUTBOLUN İÇİNDEYİM, GÖZÜMDEN BİRŞEY KAÇMAZ"

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş hakem Eren Ferhat Çelik'e büyük tepki göstererek şu açıklamada bulundu: "Çaydeğirmeni Belediyespor yıllarca nereye gidersek gidelim alkışlarla karşılanıp, alkışlarla gönderilen bir t akım. Ben Satılmış Gebeş olarak tüm deplasmanlarda çok iyi karşılanan, rakip takımların yöneticileri ve taraftarlarıyla iyi ilişkiler içinde olan biriyim. Her yerde çok iyi karşılanıyorum. Ben her zaman fair-play içinde hareket eden, spor ahlakına önem veren biriyim.

Kilimli Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçta da gerek Kilimli Belediyespor yönetimi ile gerekse taraftarlarca çok iyi karşılandık. Ancak maçın başlamasıyla birlikte maçın hakemi henüz 35'nci dakikada hiçbir neden yokken oyuncumuza maçın hakemi tarafından kırmızı kart gösterildi. Rakip oyuncular bile bu karta şaşırdı. 44'ncü dakikida gol attık, ilk yarı bitti. İlk yarının bitimiyle birlikte rakip futbolcu oyuncumuza kafa attı, hakem görmesine rağmen sarı kartla geçiştirdi.

64'ncü dakikada ne oldu, nasıl oldu anlayamadık, hakem aleyhimize penaltı çaldı. Pozisyonda iki futbolcu kafaya çıktı. Neden kırmızı kart gördük kimse anlamadı. Penaltı golünden sonra tüm motivasyonumuz düştü. Maç boyunca bize futbol oynatmadı. Her fırsatta çaldığı faul düdükleri ile orta sahayı geçemedik. 82'nci dakikada da ikinci golü yedik. Maçın hakemi çaldığı ve çalmadığı düdüklerle maçı bizden aldı, Kilimli Belediyespor'a verdi, maçın kaderi ile oynadı. Ben 40 yıldır futbolun içindeyim. Benim gözümden bir şey kaçmaz" dedi.

"HİÇ KİMSEYE HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ"

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş "Kilimli Belediyespor maçında maçın hakemi hakkımızı yedi. Hiçbir hakem Çaydeğirmeni Belediyespor'un hakkını yiyemez, yedirtmeyiz.

Maçın ardından İl hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve ASKF Başkanı Kemal Demir ile görüştüm, durumu kendileri ile paylaştım.

"MAÇ ÖNCESİ SONUCU KAFALARINA YAZMASINLAR"

Başkan Gebeş "Maçın sonucunu maç öncesinde kafalarına yazmasınlar. Böyle olacaksa maçları oynamaya gerek yok. Hakemler bıraksın maçınsonucunu futbolcuların performansı belirlesin" dedi.

BU KAFA İLE ZONGULDAK FUTBOLU İLERLEMEZ"

Başkan Gebeş "Ben Belediye Başkanı olarak Çaydeğirmeni halkının hafta sonları takımlarıyla birlikte çok iyi bir sosyal etkinlik yaşasın, takımı yeniyorsa takımını, rakip yeniyorsa rakibi alkışlasınlar istiyoruz. Çaydeğirmeni Belediyespor, Çaydeğirmeni halkının herşeyi. Bu kafa ile Zonguldak futbolu bir adım ileri gitmez" diyerek tepkisini dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi