İkinci Amatör Küme Merkez B grubunda play-off mücadelesi veren Kozlu Merkez Topbaşıspor ile Çaydamarspor Pazar günü 16.00'da Kozlu Sahası'nda karşılaştı. Kozlu Merkez Topbaşıspor ligin son haftasına 5 puanla üçüncü sırada girerken, Çaydamarspor ise 7 puanla ikinci sırada girdi.

Osman Yılmaz'ın yönettiği karşılaşmada Merkez Topbaşıspor'dan 2 futbolcu kırmızı kartla ihraç edildi. Maçın 60. Dakikasında tribünlerden gelen tepkinin şiddeti artınca maçın hakemi Osman Yılmaz güvenlik tedbirlerinin artırılması için mevcut polislerden destek istedi ve soyunma odasına gitti. Gerekli güvenlik tedbirleri alınmasına karşın Kozlu Merkez Topbaşıspor yönetim kurulu daha çok olay çıkmaması ve sıkıntı yaşanmaması için maçın hakemi Osman Yılmaz'a sahadan çekildiklerini söylediler. Bu kararın ardından 60. Dakikada karşılaşma Çaydamarspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile devam ediyordu. Maçın kararının ise Tertip Komitesi tarafından açıklanması bekleniyor. Tertip Komitesi'nin maçı Kozlu Merkez Topbaşıspor: 0 Çaydamarspor: 3 olarak tescil etmesi bekleniyor.

ÇAYDAMARSPOR 2. OLDU, PLAY-OFF'DA KALDI
Bu sonucun ardından son haftaya 7 puanla ikinci sırada giren Çaydamarpor'un puanını 10'a yükseltmesi beklenirken, Kozlu Merkez Topbaşıspor ise 5 puanda kalacak. 2. Amatör Küme Merkez B grubunda Tepebaşıspor daha önce şampiyonluğunu ilan etmişti. Çaydamarspor ise ligi ikinci olarak tamamlayarak Merkez A grubu ikincisi ile play-off oynama hakkı kazandı. A grubunda ise Cezaevispor ile Yeşiltepespor arasında ikincilik mücadelesi devam ediyor.

ZAFER POZU VERDİLER

Çaydamarspor, Merkez Topbaşıspor'un sahadan çekilmesinin ardından soyunma odasında hem 2-0'lık galibiyetin, hem de play-offa kalmanın büyük coşkusunu yaşadılar. Bu zaferi ise self ile ölümsüzleştirdiler.

Editör: Pusula Gazetesi