Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Mollabey köyü Muhtarı Erol Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yapılan 'Zeytin Dalı' harekatına destek olmak için üç aylık maaşını Mehmetçiğe bağışladı.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Mollabey köyünde Muhtarlık yapan Erol Öztürk, 3 aylık maaşını 'Zeytin Dalı' operasyonuna katılan askerlere bağışlama kararı aldı. Alaplı Kaymakamlığı'na gelen Muhtar Öztürk, Şubat, Mat ve Nisan ayların maaşının 3 aylık maaşının TSK'ya gönderilmesi için müracaatta bulundu.
"İmkanım olsa da hepsini bağışlasam"
İmkanları doğrultusunda bağış yaptığını ifade eden Mollabey Köyü Muhtarı Erol Öztürk, "Bugün vatanımızın bölünmezliği, milletimizin selameti için 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Afrin operasyonunu başlatan Mehmetçiğimiz için 3 ay Muhtar maaşımın bağış yapıyorum. Keşke imkanım olsa da hepsini bağışlayabilsem çok mutluyum. Allah Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Onların yaptığı fedakarlığın yanında benim yaptığım bu bağış hiç bir şey Türk askeri bilsin ki, onların canımızla, malımızla yanlarındayız" diye konuştu.

afrin-operasyonuna-destek-icin-2-bin-bayrak-dagitildi
Afrin operasyonuna destek için 2 bin bayrak dağıtıldı

Editör: Pusula Gazetesi