Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, şu çapsızlığa bir son verse iyi olacak.
Havaalanıyla ilgili olumlu bir gelişme olunca, olayı kendileri yapmış gibi kamuoyuyla paylaşan Mehmet Karakulak ve avanesi, bir eksiklik olunca, topu hemen milletvekillerine atıyor.
Hani sen Ankaralarda görüşmeler yapmıştın, lobileri harekete geçirmiştin, her şeyi sen yapmıştın! Ey Mehmet Karakulak! Hani sen yaptın ya her şeyi! Yine yap o zaman! Bu çapsız açıklamalara, tribüne oynama hareketlerine son versen iyi olacak!
Sen Almanya'da yaşayan Zonguldaklıların, sosyal ve kültürel olarak gelişmesine, yaşadığı yere entegre olmasına çalış. Seni de anlıyorum aslında! Orada hiç kimse seni iplemediği için buraya oynuyorsun! Ama oynayacaksan, git Ereğli'de iddia oyna!
Mehmet Karakulak'ın faaliyetlerine bakınca, özellikle iktidar milletvekillerine muhalif isimlerle hareket ettiği görülüyor. Amaç, havaalanından çok milletvekillerinin yıpratılması... Olunca kendileri, olmayınca milletvekilleri... Hesap siyasi... Aday adayları bile belli!
Ben mevcut milletvekillerinin yerinde olsam bu tür davranış sergileyen kişilerin yüzüne bile bakmam.
Bu ne rezilliktir kardeşim?
Mehmet Karakulak konusuna daha sık değineceğiz.

İki koyunu güdemeyen Başkan!
Çobanlık yapan eski Belediye Başkanının sürüsüne kurt dadanmış!
Ağıldan eve kadar gelen kurdun neler yediğini bilseniz, şaşarsınız!
İki koyunu güdemeyen adamı nasıl belediye başkanı yapmışlar?
Sonra nasıl bu servetin başına oturtmuşlar!
Hayret doğrusu!

Kıssadan Hisse: Çöp Kamyonu Kanunu...
Kadının biri, bir taksiye binmiş ve şoföre havalimanına gitmek istediğini bildirmişti. Taksi şoförü, sağ şeritten yoluna devam ederken, park halinde olan bir araba bir anda taksinin önüne çıktı.
Taksi şoförü, önüne bir anda çıkan arabaya çarpmamak için birden frene bastı. Taksi ancak kayarak durabildi. Fakat diğer arabaya çarpmaktan son anda kurtuldu.
Hatalı olan adam, haksız olduğu halde camdan kafasını çıkararak, taksiciye bağırdı ve daha sonra küfrederek yoluna devam etti. Taksi şoförü ise, bu esnada sakin bir biçimde bağıran adama tebessüm ederek, içtenlikle el salladı.
Kadın yolcu, kıl payı kurtuldukları kazanın şokunu atlatmaya çabalarken, taksicinin böyle davranmasına daha fazla şaşırmış, yaşadığı bu duruma bir anlam verememişti.
Kadın, taksi şoförüne, "Adam az kalsın arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti. Neden böyle bir karşılık verdiniz?" diye sordu. Taksi şoförü ise, yüzünde hala duran tebessümle, "Çöp Kamyonu Kanunu" dedi. Kadın, "Çöp Kamyonu Kanunu mu, o da ne?" diye sordu, taksi şoförünün ne demek istediğini anlayamamıştı.
Şoför şöyle açıkladı:
"Dışarıda birçok insan çöp kamyonu gibidir. Her yerde içleri çöplerle dolu olarak gezerler. İçlerinde hiddeti, öfkeyi ve hayal kırıklıklarını biriktirirler. Daha sonra içindeki çöpler doldukça, çöpleri bırakacak bir yer ararlar. Bu kimi zaman ben olabilirim, kimi zaman da siz olabilirsiniz. Bunu şahsi algılamayın. Onlara sadece tebessüm edin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Bu kişilerin size aktardığı çöpleri alıp işyerlerinize, evinize, eşinize, çocuklarınıza veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın. Başarılı insanlar, bu kişiler tarafından günlerinin mahvolmasına ve günlerinin onların elinde olmasına izin vermezler. Yaşam her sabah pişmanlıklar ile uyanmak için çok kısa, bu yüzden size iyi davranan kişileri sevin ve onlar ile daha fazla vakit geçirin, iyi davranmayanlar kişiler için ise iyilikler ve güzellikler temenni edin. Hayatımızın yüzde onu onunla ne yaptığımız, yüzde doksanı ise onu nasıl karşıladığımız ile alakalıdır." (Aydın Boysan)

Hayata farklı bakış...
Canım ne çekerse yiyorum.
Çünkü, koşu bandının mucidi 54 yaşında öldü.
Jimnastiğin mucidi 57 yaşında öldü.
Dünya vücut geliştirme şampiyonu 41 yaşında öldü.
Dünyanın en iyi futbolcusu Maradona 60 yaşında öldü
Ve sonra...
KFC (lezzetli çıtır tavukları) mucidi 94 yaşında öldü
Nutella markasının yatırımcısı 88 yaşında öldü.
Sigara üreticisi Winston 102 yaşında öldü.
Hennessi mucidi 98 yaşında öldü.
Afyonun mucidi 116 yaşında öldü.
Çok merak ediyorum, bu doktorlar egzersizin yaşamı uzattığı sonucuna nasıl ulaştı?
Tavşan her zaman zıplar ama 2 yıl yaşar ve hiç egzersiz yapmayan kaplumbağa 125 yıl yaşar.
Yani; ye, iç ve hayatın tadını çıkar... (Alıntı)