Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, geldiği günden bu yana şehir merkezindeki trafikle ilgili bir şeyler deniyor.

Şu ana kadar yaptığı uygulamalar sonucunda elde edebildiğimiz bir kazanım yok. Sadece çektiğimiz çile, ödediğimiz cezalar yanımıza kar kaldı.

Müdür Beyin aklına bir şeyler geliyor. Kaldırıyor dronu, indiriyor koniyi, diziyor polisi, atıyor tiwiti. Çıldırtıyor bizi. Çözüm var mı? Yok.

Zonguldak, bürokratlar için deneme tahtası. Ahmet Çınar projeler yaptırdı. Ahmet Metin Turanlı bir şeyler uygulattı. Çözüm var mı? Yok.

Daha önce Bülent Ecevit Caddesini ikiye böldü! Sonra Soğuksu'yu dörde böldü! Sonra yaptıklarını yıkıp geri döndü.

Peki Müdür Beye, "Sen ne yapıyorsun Müdür Bey! Milletin sabrını zorlama. Zonguldak insanı senin kobayın mı?" demiyor!

Aslında Müdür Bey'e müdahale etmesi gereken kişi Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş. Ama o da ne yapsın! Müdür Bey "Ben Reis'e bağlıyım" diyor!

Zonguldak ilginç bir yer! Sadece Müdür Bey değil! Yasin Hamzaçebi bile Reis'e bağlı! Reis'e bağlı olunca her şey serbest bu şehirde!

Zonguldak size minnettar: Bektaş, Alan, Turanlı

Zonguldak'ı yönetenlere 27 Ocak 2020 günü için çok teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta bir günde 'Büyükşehir' havası yarattılar.

Valisi, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürünü yürekten kutluyorum. Trafik açısından İstanbul'dan aşağı kalır yanımız yoktu.

Caddelerdeki kalabalık İstiklal Caddesi ile Kızılay gibiydi. Yolda yürümek imkansızdı. Ambulansların sesi deprem bölgesini andırıyordu.

Bartın ve Karabük ayrıldıktan sonra Büyükşehir şansımızı yitirmiştik. Teşekkür ederiz Sayın Vali, Sayın Başkan, Sayın Müdür.

Zonguldak'ın Tosun'u: Yasin Hamzaçebi

Elmas TV'nin internet sitesinde Yasin Hamzaçebi'yi 'Tosun' diye yazmışlar!

Hakkında nitelikli dolandırıcılıktan 50 yıla, resmi belgede sahtecilikten 35 yıla, zimmet suçundan 12 yıla, özel belgede sahtecilikten 3 yıla, ateşli silahlar kanununa muhalefetten 1 yıla, toplam 107 yıla kadar hapis cezası istenen Yasin Hamzaçebi'nin kimleri nasıl dolandırdığıyla ilgili Elmas TV belgesel tadında haberler yapıyor.

Acılık'taki katlı otoparkın işletmecisi nasıl dolandırıldığını anlatıyor. Bence bir de Yasin Hamzaçebi'nin öz dayısı Şenol Şanal'ı çıkartsınlar televizyona. O anlatsın bir de nasıl dolandırıldığını.

Sonra bir mimar var mesela o anlatsın.

Bankacı anlatsın.

Devlet Hastaneleri anlatsın.

Ya bir de çek meselesi vardı değil mi?

Şerafettin Kaymaz canına kıymıştı.

Bir de bu Yasin Hamzaçebi'ye plaket veren Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ vardı.

Öyle kulaklarını çınlatalım istedim.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun da kulaklarını çınlatalım.

Gerçi Elmas TV, bu Yasin Hamzaçebi'yi 10 bin lira karşılığında canlı yayına çıkartıp bize sövdürmüştü!

Eninde sonunda, herkes doğru yolu bulacak.

Vali de, Emniyet Müdürü de, Kaymakam da, Ereğli Cumhuriyet Başsavcı da!