Zonguldak bürokrasisi 2020 yılında değişime uğrayacak dedik. Yıla hızlı bir giriş yaptık. Önce hakkında FETÖ soruşturması olan isimleri göreve getirmesiyle bilinen İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı gitti!

Ardından "Köksal Abi ayrılmama izin vermiyor" diyen Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, 18 Şubat'ta emekli olacağını belirten dilekçesini Vali Erdoğan Bektaş'a verdi.

Murat Kapıcı'nın işi bu kadar uzatması ve Milli Eğitim'i tartışmaların içine atmasının baş sorumlusu Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'tır. Bektaş, Murat Kapıcı'yı bir inat uğruna tuttu.

Recep Demirtaş işinin uzamasının da sorumlusu Erdoğan Bektaş'tır. Zonguldak Milletvekilleri, Recep Demirtaş'ın değişmesini isterken, Vali Bey, Köksal Toptan'ı dinledi. Demirtaş'ın keyfini bekledi.

Ne gerek var bu kadar itiş kakışa! Zonguldak, bürokratların egosunu tatmin etme yeri mi? Bugün var, yarın yoksunuz! Yaptığınız ve yapmadığınız işlerin cezasını yine biz çekeceğiz.

Şimdi sırada vekaleten görev yapan diğer kurumlar var. Bir İl Müdürü daha belli olmuş! Güvenlik soruşturması yürütülüyor. Akşam, sabah ataması açıklanır. Bürokraside rüzgar esmeye devam edecek.

Köksal Toptan - Hüseyin Özbakır

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın şehirdeki iş ve işleyiş, koruma ve kollama konularında, mevcut milletvekilleri yerine, eskilere itibar ediyor olması yanlış.

Eğer, "Yenilerin ağırlığı yok, onun için eskilere bakıyorum" derseniz, konu başka yere gider, size ağırlık gösterirler. Bu da sizin için biraz ağır olur. O nedenle kıbleyi bulmak lazım.

Hala, eski milletvekili Hüseyin Özbakır'ın lafıyla iş yapmak, tavsiyesini almak filan doğru işler değil! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüseyin Özbakır'a vefasını fazlasıyla ödedi!

Bu şehrin Zonguldak olduğunu unutmamak lazım. Öyle şehir girişindeki tabelaya bakıp, rakamı küçük görmemek lazım. Bu şehir iki katlıdır. Yerin altında 5 bin maden şehidi yatmaktadır.

Su sayacı, elektrik sayacı, internet sayacı

Su sayacı fazla yazsa itiraz ediyoruz.

Elektrik sayacı fazla yazınca da itiraz ediyoruz.

Hele doğalgaza isyan ediyoruz.

Ancak gazetecilerin internet sitelerindeki sayaç hilelerine ne diyeceğiz!

Otur bilgisayarın başına!

Sıkıştır F5 tuşuna bir kürdan!

Sayaç artsın dursun!

Zonguldak'ta internet sitelerin sayaçları sorunlu!

Bazıları 'Başlangıç hiti' tuşuyla başlıyorlar işe!

Yani haberi yayına verdiğinde, 5 binden başka dersen oradan yazmaya başlar!

Kimisinin sayacı açık! F5'e bastıkça artıyor!

Kimisi yönetim panelinden rakamlarla oynuyor!

Böyle yapacaklarına iyi haber, güzel köşe yazısı olduğunda zaten okunur!

Bağlayın siteyi Google Analitik'e!

Açıklayın oradan rakamları!

Karadeniz sahilinde sadece haber61.net adlı internet sitesinin Pusula'nın önünde olduğunu görüyoruz.

Pusula'nın Aleksa'daki dünya sıralaması 48 bin 856.

Günde beş vakit Pusula'dan haber çalan, sitesine sayaç koyamayan, sponsorlu paylaşımlarda dört rakamlı sayılara çıkamayanları mı dinleyeceğiz?

Hiçbir şey bilmiyorsanız, haddinizi bilin!

Önce haber yazmasını öğrenin!