Ginseng satışları düşen siyasetçinin yeniden sahneye dönüş çabalarını da dikkatle izliyoruz. Ancak partililer "Bu sefer gelirse sattığı ürünün son kullanma tarihine bakacağız. Tarihi geçmişse almayız" diyorlar!

[*][*][*]

Gelik'te kaçak maden ocağında metan gazı patladı. 2 işçi öldü. 4 kişi tutuklandı. Vali hayatını kaybeden madencilerin cenazesine katıldı. Yeni bir maden kazası yaşanıncaya kadar konu kapandı.

[*][*][*]

Gelik'te metan gazı patlaması sonucu 2 kişinin öldüğü kaçak maden ocağının sahibi olan 3 kişi ile arsa sahibi tutuklandı. Daha önce adli kontrol şartıyla serbest kalıyorlardı. Meğer Gelik, Jandarma bölgesi olmuş. Polis, zanlıları toplayıp ifadeleri alıp savcılığa gönderiyordu. Jandarma bir dosya hazırlamış. Ocağın daha önce kaç kere bombalandığını anlatan bir rapor hazırlamışlar. Soruşturma sağlam olunca, kovuşturma da sağlam olmuş.

[*][*][*]

Organize Sera ASB için Hollandalara filan gidildi. Ali Kaban Valimiz döneminde yapılan bu proje çok gecikti. Ama Çaycuma'da bir vatandaş topraksız tarıma geçti. Başarılı da oldu. Yani olabiliyormuş. Bir önceki Vali, "Topraksız tarım mı olur" demişti. Her Vali'nin yoğurt yiyişi farklı.

[*][*][*]

Gazeteci olduğunu iddia eden iki kişi, bir kişiden yaptıkları haberi kaldırma karşılığı para istemiş! Üstelik şikayetçi, gazetecilik yaptığını iddia eden kişilere polisin yanından telefon açmış, konuşmayı dinletmiş. Soruşturma tamamlanmış, dava başlamış! Okumuş çocukların hali başka oluyor!

[*][*][*]

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Türkiye'nin otomobiline destek verdi. Banttan inecek 67'nci otomobile talip oldu. Ve bu haber tanıtımdan bir gün önce Pusula'da yer aldı. Tanıtımdan sonra yerli otomobile 67 ZNG 67 plakası takan Zonguldak Belediyesi'nin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Akşamdan bize gazetecilik ahkamı kesip, sabah sobadan sızan gazla insanları öldürenler, haberi sessizce kaldırır! Kimse görmese biri görür! Ekran görüntüsünü alır! Kenara koyar!

[*][*][*]

Kendilerine faydası olmayan uyuşturucu müptelası müptezeller, alkol bağımlısı tipler, şizofrenler, intihara meyilli ruh hastalarının bize akıl vermesi ne kadar komik!

[*][*][*]

AK Parti'de görevden alınacak İlçe Başkanlarına bir yenisi daha eklenmiş! Ancak İlçe Başkanının görevden alınma nedeni, kendisiyle ilgili bir durum değilmiş! İnşallah iş daha fazla ayyuka çıkmadan kapanır!

[*][*][*]

Elimde Iphone telefon var. Amerikan malı. Ama üretim yeri Çin. Üzerinde de yazıyor. Şimdi ben Çin malı telefon mu kullanıyorum, Amerikan malı mı? Bizim yerli otomobilin prototipinin İtalya'dan gelmiş olmasının ne sakıncası var. Bu otomobil Türkiye'de üretilecek.

[*][*][*]

Arkadaşlar bir ling attı. Bir olay olmuş. Ben oradan para almışım. Almışım da almışım. Almışım da almışım. Yazılan rakamı toplamakta zorlandım. Lingi atan arkadaş odaya hesap makinesiyle girdi! Gülmekten toplayamadık!

[*][*][*]