Zonguldak Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun 10 Kasım etkinliğinde sergilediği koreografi, Vali Erdoğan Bektaş'ın önünde sergilenmiş.

Türkiye genelinde bu koreografi sergileyen okulların yöneticilerine soruşturma açıldı. Biz de bu olayı internet sitemizde haber yaptık.

Bu okulda eğitim görenler Down Sendromlu çocuklar olduğu için olayın içine çocukları karıştırmadık. Ama olay çok başka yerlere gitti.

Biri açıp tehdit ediyor: "Haberi kaldırmazsan çocukları getirip seni yuhalatacağız!" Kafaya, zekaya bakar mısınız?

Bizim derdimiz bu çocuklarla değil. Çocuklara bu koreografi yaptıranlarla. Lütfen olayı başka yere çekip, kendinizi küçük duruma düşürmeyin!

Haberi yapmadan okul müdürüyle görüştük. Fotoğrafı teyit ettik. Bizim için sorun varsa yargı, okul için varsa müfettiş orada.

Ak Parti operasyonu!

Ak Parti'de 5 ilçe başkanının görevden alınacağını yazdık. Kıyamet koptu. İlçe başkanından milletvekiline kadar arayan, soran var.

Herkes bilginin kaynağını merak ediyor.

  1. Seçimi kaybeden ilçe başkanları görevden alınacak. Yani onlarla devam edilmeyecek.
  2. Hakkında teşkilata ve genel merkeze şikayet giden ilçe başkanları ile devam edilmeyecek.

Bu zaten genel kural. Ağlayıp, sızlamaya gerek.

Görevden alınacağını yazdığımız isimler, hakkında bildiklerimizi yazmamızı istiyorlarsa, onu da yaparız. Mesela biri, genç ve güzel bir kadından para almış, hala ödememiş. Kadın her gün arıyor! Şu adamı haber yap diye!

Bir diğerinin durumu çok daha kötü! Onu buraya yazmam mümkün değil!

60 bine dayandık...

Zonguldak yerel medyasında şu aralar bir tarih yazılıyor. Seçim yok, kongre yok. Deprem yok, grizu yok. Ama Pusula'nın günlük hiti 60 binlere dayandı.

Günlük hiti 6 bini bulmayan sitelerin eleştirileriyle karşılaşıyoruz. Onlara tavsiyemiz şu. Ne kadar çok özel içerik üretirseniz, o kadar çok okunursunuz.

Bizi eleştiren sitelerin hiti, bu köşenin hitinden daha az! Sayacı bozuk arkadaşları bu konuda bir kez daha uyaralım! Bazıları düzeltti!

Pusula'nın özel haberlerini takla attırarak bir yere varmanız mümkün değil. Haberlerimiz çalındığı halde 60 bini görüyorsak, gerisini siz düşünün.

Kendini gazeteci sanan bazı internet sitesi sahipleri haberlerini çalıyor. O bir şey değil! Şimdi ajanslar haberlerimizi çalmaya başladı. Ona de diyelim?

Hayırdır doktor!

Bir kadın doğum uzmanı, devletin hastanesinde çalışmasına rağmen ücretli işlem yapıyor!

Bu konularda geçmişte de sabıkası bulunan bu doktorumuz yasadışı kürtajı bin 500 liraya yapıyor.

Rapor isteyenlerden ise 600 lira alıyor. Uçana kaçana ateş ediyor.

Üç nokta...

  1. Haberlerini çalarak, yorumlayarak gazetecilik yaptığını sananlar, gazeteciliğimizi sorgulayamaz.
  2. Evlendirdiği oğluyla yatak odasını ayıramayanlar, aile kavramından söz edemez.
  3. Yaptıkları ahlaksızlıklar nedeniyle aile faciasına neden olanlar ahlaktan söz edemez.