Ak Parti kulislerinde İl Başkanı Zeki Tosun'un değişeceğine yönelik bir işaret yok. Zeki Tosun, bir gerekçe gösterip "Ben yokum" derse isim arayışı başlar. Üç milletvekili de Zeki Tosun'un kalmasından yana.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan hakkında tek bir olumsuz bir kanaat yok. Üç milletvekilinin desteği tam. İl Başkanıyla uyumu mükemmel.

Zonguldak, Beycuma, Elvanpazarcık ve Karaman Belediyelerini kazanan bir Merkez İlçe Başkanını hangi gerekçe ile değiştireceksiniz?

Bazı ilçelerde kongre kulisleri var. Özellikle seçim kaybedilen ilçelerde bir kan değişimine gidilecek. Özel hayatı karışık olan bazı isimler gidecek.

Sadece özel hayatı değil. Ticari hayatı karışık olanlar da gidecek! Siyasi hayatı karışık olanlar da gidecek. En az 4-5 ilçe başkanı gidecek.

Paylaşmayın da seviyeniz belli olmasın!

Belediye Meclis Üyeleri eskiden Encümen Toplantısına ya da Belediye Meclis Toplantısına katılmak için belediyeye gelirlerdi.

Zonguldak'ta bazı meclis üyeleri her gün belediyede. Bir de başkanın odasından çıkmayanlar var. Kardeşim sizin işiniz, gücünüz yok mu?

Hadi onu da geçtim. Başkan yok, yerine vekil bırakmış. Aynı meclis üyeleri bu kez de vekaleten bakan başkanın peşinde. Bu nasıl bir iştir?

Bir başka konu da şu: Başkanlığa vekalet eden isim, eşini dostunu çay kahve içmeye çağırıyor. Fotoğraf paylaşmayın da millet bu seviyenizi görmesin!

Basında 'Özbulut' sessizliği

Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden teminat mektubu çalınmış, Pusula dışında yazan yok.

Nedenini hiç merak ettiniz mi? Çalınan teminat mektubu Özbulut İnşaat'ın! Mehmet Bulut ve Ali Bulut'un!

İl Özel İdaresi'nin hemen tüm işlerini alan bu firmanın çıkışı gibi çöküşü de hızlı oldu. Hata kendilerinde.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili iken Hüseyin Özbakır ile çok yakın ilişkileri vardı. Artık Hüseyin Özbakır'ları da yok.

Şimdi teminat mektubunun çalınmasıyla ilgili yargıya hesap verecekler. Biz boşuna birini eleştirmeyiz.

Günün Fıkrası: Müteahhit

Bir gün cennet ve cehennemdekiler birbirlerinin yaşadıkları yerleri merak etmişler. Yaptıkları görüşmelerden sonra en kısa zamanda bir köprü inşa etmeye karar vermişler. Ama bu köprünün yarısını cennettekiler diğer yarısını da cehennemdekiler yapacakmış. Cehennemdekiler kendi yarılarını çarçabuk yapıp bitirmişler ama cennet tarafında daha bir adım ilerleme yok. Bir elçi yollayıp sebebini sormuşlar. Cennettekilerin cevabı ise

- "Vallahi günlerdir her yere haber yolladık ama bir tane bile müteahhit bulamadık..."