"Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yetkilileri, 'Filyos Sonuç Odaklı Programı ve Çelik Kümelenme Çalışmaları' kapsamında harekete geçti.

Osmaniye, İskenderun, Avrupa Ülkeleri, Cezayir, farklı Afrika ülkelerinde tesisleri bulunan, Türkiye'nin ilk ve en büyük özel demir-çelik sektörü yatırımcısı olan Tosyalı Holding Yöneticileri, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar'ı, Ajans personelleri ve Çelik Kümelenme Çalışması danışman hocaları Osmaniye'de bulunan tesislerinde ağırladılar.

BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar ve Ajans Uzmanları, Filyos Limanı, Serbest Bölge ve Endüstri bölgesi, yatırımın lojistik avantajları ve yatırım yapabilecek sektörler hakkında bilgi verdi."

BAKKA, böyle sessiz-sedasız çalışıyor.

Bizim bilmediğimiz birçok çalışması var.

Biz ancak, çalışmalar meyve verince haberdar oluyoruz.

BAKKA'nın ne kadar kıymetli işler yaptığını, bir kaç yıl sonra çok daha net bir şekilde göreceğiz.

BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, uzmanlar ve personele, Zonguldak, Bartın ve Karabük'e kattıkları değerden dolayı teşekkür ediyoruz.

İyi ki varsın BAKKA...

Demokrasi herkese lazım...

Memur-Sen Konfederasyonu tarafından "İşin Geleceği: Tehditler ve Fırsatlar" temalı uluslararası konferansında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Memur-Sen camiasının bu seçimler sebebiyle ortaya çıkan tabloda, bulundukları yerlerde dimdik duracaklarına inanıyorum. Ha ne yapacak sana? Seni makamından mı alacak? Alsın. Seni memurluktan atabilir mi? Atamaz. Çünkü '657' denilen bu yasa, bir defa sizi güçlü bir şekilde koruma altına almıştır" dedi.

Bir ara 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nu değiştirmek için uğraşmıştı AK Parti.

Demek ki, kanunlar her zaman herkese lazım oluyormuş.

Şu demokrasi gerçekten çok güzel bir yönetim şekli...

Kıssadan hisse: Erkek ve kadın...

Bir zamanlar, 25 yıldır evli ve 60'ıncı doğum gününü kutlayan bir kadın varmış. Kutlama sırasında aniden bir peri ortaya çıkmış, son 25 yıldır örnek bir eş olduğu için, kendisine ve kocasına birer dilek hakkı tanıdığını söylemiş. Kadın, en çok istediği şeyin dünya seyahati olduğunu söyleyince, peri sihirli değneğini çevirmiş ve...

Gezi ile ilgili tüm biletler, otel rezervasyonları ve diğer hazırlıklar tamamlanmış olarak eline teslim etmiş.

Sıra kadının kocasına geldiğinde, adam biraz düşünmüş ve sonunda, "Benden 30 yaş genç bir eş istiyorum" demiş.

Peri, tekrar sihirli değneğini savurmuş ve...

Adam birden 90 yaşında olmuş...

Bu hikayeden çıkaracağımız ders:

Bütün erkekler doyumsuzdur, ama en azından periler doğru tarafı tutuyorlar.

Günün Fıkrası: Sakın kadınlarla uğraşmayın!

Evleneli 15-20 sene geçmişti. Kadın, bahçede eğilmiş fide ekerken, kenardan izleyen kocası "Hanım hanım, ne kadar şişmanladığının farkında mısın? İddiaya girerim, popon su bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor..." diye seslenmiş.

Seslenmekle de kalmamış. İçerden mezurayı getirmiş. Önce tüpü, sonra karısını ölçmüş. "Bak İkisi de neredeyse aynı..." demiş.

Kadın, hiç sesini çıkarmamış. Bütün gün de somurtmuş.

Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdayarak, "Ne dersin bir sevişmeye..." demiş.

Kadın, sırtını dönmüş kocasına, yatağı öbür ucuna yuvarlanırken de mırıldanmış:

"Manyak mısın sen? Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?"