AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ankara'da Saray Restoran'da önceki günlerde iftar verdi.

Ancak, Hüseyin Özbakır'ın iftarı kime verdiği net olarak anlaşılamadı.

Özbakır'ın sosyal medya hesaplarında sürekli haberlerini paylaştığı bir internet sitesine göre iftara; Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan büyükelçileri, Danıştay üyeleri, Yargıtay üyeleri, Hakim ve Savcılar Kurulu üyeleri, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanları, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı ve üyeleri, ÖSYM 2'nci Başkanı ve üyeleri, Karayolları Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, MİGEM Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Vekili Kazım Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratları katılmış!

Artık kime, ne mesaj verilmek istendiyse!

Siyaset dünyasından; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İstanbul Milletvekilleri Serap Yaşar ve Fatma Benli, Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaş ve Hüseyin Filiz, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Isparta Milletvekili Said Yüce, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu katılmış.

Zonguldak'tan; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu katılmış.

İş dünyasından; Kaptan Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Çebi, Dorce Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Çebi, Çebi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nejmi Çebi, Reis Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Reis ve Genel Müdürü Ömer Naci Çebi, Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Ulusoy, İşadamı Kadir Alagöz, Çebi Grup CEO'su Yasin Hamzaçebi ile çok sayıda davetli katılmış.

Bu iftar kime verildi?

Eğer Ankara bürokrasisine verilmişse, çok eksik var!

Milletvekillerine verilmişse, iftarda Zonguldak milletvekilleri yok!

Çoğunluk Trabzonlu milletvekilleri!

Teşkilata verilmişse, sadece 2 ilçe başkanı var, 6 ilçe başkanı yok!

Kamplaşma, kutuplaşmanın işareti!

Belediye Başkanlarına verilmişse, 3 belediye başkanı var, başka belediye başkanı yok!

İşadamlarını sorarsan, bizim Kadir Alagöz dışında hepsi Trabzonlu işadamları!

Kime, nereye, ne mesaj verildiği belli değil!

Bu tür yemeklerin, toplantıların bir anlamı olur!

Üstelik 600 kişinin katıldığı bir iftardan söz ediliyor.

Saray Restoran'da 90 liralık menü için 60 liraya anlaşılmış!

Toplam rakam, 36 bin lira yapıyor!

Bu rakam, Hüseyin Özbakır'ın iki aylık maaşından fazla!

Hüseyin Özbakır ve 36 bin liralık yemek faturası!

Sevgili okurlar, benim kafam fazlasıyla karıştı!

Sizin karışmadı mı?

Daha çok soru sormak istiyorum.

Ama kalsın...

Cerrahoğlu ne yapmış?

Köşe yazımı hazırlıyorum, bir dostum aradı, yıllar önce başından geçen bir olayı şöyle anlattı:

"Biz Ankara'da öğrenciyken, 21'nci Dönem MHP Zonguldak Milletvekili İsmail Hakkı Cerrahoğlu, Ankara'da öğrenim gören Zonguldaklı öğrencilere TBMM'de bir iftar yemeği vermişti. Öğrenciyiz. Ankara'dayız. Ailemizden, evimizden uzaktayız. Cebimizde para yok. Meclis'te iftar yapıyoruz. Neredeyse 20 yıl geçti, hala unutmuyorum. Keşke Hüseyin Özbakır da böyle bir organizasyon yapsaydı."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, dönemin MHP Zonguldak Milletvekili İsmail Hakkı Cerrahoğlu'nun yaptığını yapabilir mi?