Bir bardak suda fırtına kopararak oynanan oyunun gerçek çehresini bir kez daha aziz milletim kovuşturmuştur. Bazı Ülkeler ve mihraklar bütün gücünü ''menfaat üzerine dönen siyaset senaryoları'' hazırlamaya ayırmışlardır. İşte bu fesatçılar ve senaryo kurgulayıcıları, bir an için yeni senaryo üretmekten ve insanların zihnini bulandırmaktan vazgeçseler, insanlık derin bir nefes alacak münafıklar kendilerini kullandırarak kazanılamayacağı sahih olan şer yollarından vazgeçmemektedirler.

Biliniz ki, Gayrı müslimler emin olsunlar ki; bu ittihadımız, bu üç sınıfa hücumdur (Cehalete, fakirliğe ve bölücülüğe). Gayrı müslime karşı hareketimiz iknadır, yalnızca maalesef lakin onların iknayla değil kısasa kısasla cevap vererek anladıkları da gerçektir. İnsanlığın Demokrasiye, özgürlüğe susadığı zamanımızda bunu yakalayan toplumların canlarını hiçe sayaraktan sıkı sıkıya sarılmaları gerekmektedir. Bir Milletin dinine ve mukaddes değerlerine dokunmak bir anlamda intihardır....!

Zamane şartları değiştiğini herkesin iyi anlaması Artık toplu, tüfekli çarpışmaların yerini, kalemli, kağıtlı, kitaplı, gazeteli, televizyonlu, radyolu savaşlar almıştır. Gelişen global dünyanın, teknolojik nimetlerinden en üst düzeyde faydalanan toplumlar katiyen demokrasisinden, özgürlüğünden de vazgeçmeyeceklerdir. Bilinir ki geçmişte yiyecek ekmeğin bulunamadığı, Ekmek karneye bağlanmıştı, Giyecek ayakkabı bulamadığı için eski araba lastiklerinden çarık yapmıştı. Üst üste gelen harici vergiler sebebiyle halk elinde avucunda ne varsa kaptırmıştı v.s sahip olduğu Milli Ruha sahip çıkmak her Türk evladının görevidir. Her Ülkenin, toplumun zor durumlarında güçlü liderlerine ihtiyacı vardır ki yakın zamanda tüm cihan buna tanık olmuştur.