Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Başbakan dahil bir çok kişinin kaseti çıkıyor!
Ama ilginç bir şekilde cinsel ilişki değil de kendi kendine tatmin görüntüleri!
Zonguldak'tan değerli bir büyüğüm aradı, "Bunlar niye böyle şeyler yapıyorlar? Aslı dururken, suretiyle yapmak, ne demek?" dedi!
Demek ki, onun da yeri ayrı!
Bizim Belediye Başkanı da böyle bir durumda yakalanmıştı!
O değil de, Zonguldak'tan hafta sonlarında KKTC'ye giden çok!
Avukat, doktor, siyasetçi, işadamı, esnaf, giden gidene!
Bunların başına da böyle bir iş geldi mi acaba?

Baldız Fetvası...
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, "Baldızla zina nikahı düşürmez" şeklinde yorumlanan fetvası, Zonguldak'ta sevinçle karşılandı!
Türkiye'de durum nedir, bilmiyoruz!
Onu da yaygın basında çalışanlar araştırsın! Zonguldak'ta hem baldızlar rahat nefes aldı, hem eşler, hem de enişteler!

Ekonomi...
Genelev işleten bir İtalyan, Milano'da sahibi bulunduğu genelevde oldukça iddialı bir işletmecilik örneği yapmak istemiş.
Bütün kadınları toplamış ve demiş ki:
"Bu evde müşterilerimizin bütün isteklerine 'evet' demek zorundayız. Aksi takdirde rekabet şansımız yoktur."
Bu durumu zor da olsa içine sindirmek zorunda bulunan zavallı kadınlar, "Peki" deyip işlerinin başına geçmişler.
Evin sahibi işadamı da, girişteki panoya yazmış:
"Bu evde kadınlarımıza 'hayır' dedirtemezsiniz. Bütün istekleriniz yerine gelecektir. Aksini ispatlayana, en iyi restoranda yemek ve 1 milyon Avro para teklif ediyoruz."
Bunu duyan müşteriler, geneleve akın eder. Her türlü teklifle karşılaşan kadınlar, seve seve bütün talepleri karşılarlar.
İngilizi gelir, Almanı gelir, Fransızı gelir, Amerikalısı gelir, Afrikalısı gelir... Her türlü teklifi karşılar, zavallı kadınlar...
Ne var ki, bizim Temel, uzakta değildir. Milano'ya gelir de geneleve gitmeden dönülür mü? Temel, esasen kapıdaki yazıdan hiç bir şey anlamadan içeri dalar. Ancak işe başlamadan önce Temel, kadına bir şeyler fısıldar. Kadın sert bir şekilde, "Hayır" der. Bunu duyan Temel, boynunu büker, "Peki" der.
Tabii ki para ödülü kendisini pek memnun etmiştir. Ancak genelev patronu ile akşam yemeğe gidince, adam sorar, "Temel, sen bu kadına ne dedin de sana 'hayır' dedi?
Temel;
"Valla abi, ben bir şey demedim. Ben sadece işin başında kadına sordum, 'Türk parasıyla ödeyebilir miyim?' diye, o da 'Hayır' dedi.

Günün Fıkrası: Öldüreninden ver!
Temel, sigara istemiş, vermiş bakkal... Bakmış, paketin üstünde, "İktidarsızlık yapabilir" yazıyor. Temel, paketi geri vermiş, "Bu olmaz. Öldüreninden ver" demiş!