Oyunda savaşarak deneyim kazanma ve bu puanları eşyaya çevirerek karakter güçlendirilmelidir. Oyun içinde yapılan savaşlar maç olarak anılmaktadır. Başarılı olabilmek için karaktere eşya ve puanla özellikler katılmalıdır.

Karakter Geliştirmek İçin

Popüler bir savaş oyunda lol rp oyun içi satın alım yapılabilmektedir. Bu alımlarla karaktere farklı özellikler kazandırılabilmektedir. Aynı zamanda karaktere deneyim de satın alınma özelliği bulunur. Oyun parası ile alınacak farklı seçenekler sunulmuştur. Karaktere deneyim ve özellik kazandırmak için hızlı bir seçimdir. Karakterin savaşlarda başarılı olması için deneyimi ve gücü olmalıdır. İlk etapta karakter güçsüzdür. Eşya toplamalıdır. Her ne kadar ücretsiz sunulan eşyalar olsa da savaş halinde düşman gurubu yenmek için daha güçlü olmak gerekecektir.

Karakterin güçlenebilmesi için süreci hızlandırmak adına çevrim içi satış mağazasından deneyim alınabilmektedir. Oyun içi satışta kullanılan paraya lol rp adı verilmektedir. Alışverişlerde sadece bu para geçerlidir. Oyunda ek özellikleri almak için özel oyun parasına ihtiyaç duyulmaktadır.

Oyun Parası Nereden Alınır?

Satış yapan farklı siteler bulunmaktadır. Oyun parası bir kod şeklinde verilmektedir. Yine bazı siteler satın alımlarda hediye bonus sistemi de uygulamaktadır. 400rp den başlayarak farklı satış seçenekleri bulunmaktadır. Oyun parası miktarına göre de lol rp fiyatları değişim göstermektedir.

Oyunda maç sırasında rakip savunmasını etkisiz hale getirmek amaçlanmaktadır. Bunun için de güçlü bir savaşçıya sahip olmak gerekecektir. PlaySultan 'dan en uygun fiyatlara lol rp satın alabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi