Düzce Lokantacılar Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Atilla Şişman yeniden başkan seçildi.
DESOB salonunda yapılan Kongre Divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Ardından faaliyet raporu okundu.
Kongrede konuşan oda başkanı Atilla Şişman, "Bugün seçildik 4 yıl var. Çalışmak gerekiyor arkadaşlar. Ben iki dönem başkan olamadım. Ben olağanüstü bir seçim ile geldim. Ama o olağanüstü seçimle geldiğimdeki ağabeylerim hala benim peşimi bırakmıyorlar. Ama sizler benim yanımda olduğunuz sürece bizi kimse gönderemez buralardan" şeklinde konuştu.
Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ise yaptığı konuşmada, 2.5 milyon üyesi ile Türk esnaf ve sanatkarının 80 milyonluk Türkiye'nin adeta dinamosu , çimentosu, her şeyi olduğunu vurguladı, Şişman'a ise övgüler yağdırdı.
Yenice, "Dolayısı ile 24 saat ışığı sönmeyen, yaşadığımı kentlerin kent kimliğine adını koyan, yaşadığımız bu kentin her bulvarında, her caddesinde, her sokağında tek esnafı olan lokantacı ve pastacı olan esnafında başkanı olmak, onlara hizmet etmek, onların yanında olmak biz yöneticilerin ayrı bir mutluluğudur" dedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi, mevcut başkan Atilla Şişman güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Editör: Pusula Gazetesi