2013-2014 futbol sezonunda Zonguldakspor'u Bölgesel Amatör Ligde şampiyon yaparak Profesyonel lige çıkartan Teknik Direktör Cahit Terzi şimdi de Bölgesel Amatör Lig 4.grupta açık ara şampiyon yaptığı Güzelorduspor'u Play-off maçlarında başarıya taşıyarak 3.lige çıkarmaya hazırlanıyor.

GÜÇLÜ LOBİ BÖYLE OLUR, GECE MAÇI OYNAYACAKLAR

Güzelorduspor 23 Nisan Pazar günü Trabzon temsilcisi Arsinspor ile Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda saat 15.00'da oynanmasına karar vermişti. Ancak Güzelorduspor'a sezon başından beri maddi manevi büyük destekler veren Ordu milletvekilleri devreye girerek maçı Ankara 19 Mayıs Stadı'na aldırdı. Karşılaşma Pazar günü 20.00'da oynanacak. Teknik Direktör Cahit Terzi Zonguldak'ta 3 sene önce bulamadığı, arkasında göremediği lobiyi Ordu'a gördü.

ZONGULDAK LOBİSİ 19 MAYIS STADI'NA ALDIRAMAMIŞTI

2013-2014 Futbol sezonunda Zonguldakspor yine Cahit Terzi ile birlikte Zara Belediyespor ile play-off maçı oynamıştı. Zonguldakspor ise maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 20-25 bin taraftara oynamak istiyordu. Çok daha iyi şartlarda oynamak istiyordu. Ancak Zonguldak'ın lobisi olmadığı için TFF maçı Cebeci İnönü stadı'nda oynattı ve 19 Mayıs Stadı'na almadı. Cahit Terzi ve futbolcuları yüreklerini ortaya koyarak Zara Belediyespor'u 2-0 yenerek saf dışı etmiş, özlem duyduğu 3.lige çıkmıştı.

MAÇI İZMİR BÖLGESİNDEN HAKAN AKMISIR YÖNETECEK
Cahit Terzili Güzelorduspor ile Arsinspor arasında Pazar günü 20.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak play-off maçını İzmir bölgesinden B Klasman hakemi Hakan AKmısır yönetecek. Yardımcılıklarını ise Özmen Atalay, Erdem Gökalp yapacak.

ZONGULDAKSPOR FORMASI GİYDİLER

Terzi'nin şampiyon yaptığı Güzelorduspor'da Zonguldakspor forması giyen futbolculardan Kaptan Suat Kerçin, kaleci Ahmet Arat, Emrah Ergür, Burçin Yüksel, Volkan Bozkurt ve Fatih Deniz gibi isimler yeralıyor.

Editör: Pusula Gazetesi