2019-2020 eğitim-öğretim yılı faaliyet programında yer alan ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Genç Erkek futbol il birinciliği müsabakalarının finali oynandı.
Fener Sahası'nda oynanan Okullararası Genç Erkek futbol il birinciliği final maçı Fener Anadolu Lisesi ile Filyos Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi arasında oynandı.
Karşılaşmada Filyos Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi 1-0 öne geçmesine rağmen Fener Anadolu Lisesi maçta eşitliği sağladı ve maçın normal süresi 1-1 sona erdi.
Maçta statü gereği penaltı atışlarına gidildi. Fener Anadolu Lisesi, Filyos Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi karşısında penaltı atışları sonuçu maçı 5-4 kazanarak üst üste ikinci kez Zonguldak şampiyonu oldu.
Şampiyon Fener Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in elinden aldı. Teknik heyet ve futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Bu şampiyonluğun ardından Fener Anadolu Lisesi Zonguldak'ı Okullararası Türkiye Grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.