Kaza Ereğli Kepez yolu Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre yolun karşısına geçmek isteyen İMKB Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuyan ve kurstan çıkan Lise 9. Sınıf öğrencileri Ş.S.G (14) ve B.B. ye O.K. nin (27) kullandığı 67 TA 939 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile öğrencilerden Ş.S.G. karşı şeride fırladı. Yaralıların yardımına koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri iki öğrenciyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Ş.S.G. nin durumunun ağır olduğu diğer yaralı B.B. nin ise vücudunda kırklar olduğu öğrenildi. Kaza sırasında otomobilde bulunan ve şoka giren 73 yaşındaki M.O. da 112 ekipleri tarafından Devlet hast6anesine kaldırıldı.

SÜRÜCÜ GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU

Diğer yandan kaza da şoka giren sürücü O.K. yi arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Gözyaşlarına boğulan sürücü Kantarcı, polis ekipleri ile birlikte ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kazadan dolayı tek şeritten verilen trafik, yaralıların kaldırılmasının ardından normale döndü. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi