Kaliteweb sınırsız hosting

Aldığınız hizmetlerde farkında olmasanız bile her zaman belirli sınırların ve kalıpların içerisine sığdırılmaya çalışılırsınız. Evet, Kimi zaman bu sizin için kabul edilebilir bir durum olabilir. Peki, web siteniz için?

Web siteniz devamlı olarak sizden ilgi ister. Kurumsal bir sitenizde olsa kendinize özel bir sitenizde olsa devamlı ilgilenmeniz gerekmektedir. Sadece içerik olarak düşünmeyin bu ilgilenmeyi. Gerek yazılımınız olsun ve gerekse hosting hizmetiniz olsun. Örneğin bir tarayıcı yeni bir güncelleme çıkartır ancak web sitenizin yazılımı bu güncellemeyi desteklemez ve web sitenizin tarayıcı uyumu kaybolur. Bu durumda tasarımınızı güncellemeniz gerekir. Yada hosting hesabınızın şifresi ele geçirilir ve içerisine virüs yüklenebilir.

Kaliteweb.com sizin yüklerinizi hafifletmek için hosting hizmetlerinizin güvenliğini sağlıyor ve size yalnızca web sitenizle ilgilenmek kalıyor. Düzeli aldığı yedek, Sunucu taramaları ve monitoring ile hosting hizmetinize en iyi şekilde sahip çıkıyor ve sizi hosting hizmetinizle ilgilenmekten kurtarıyor.

Sınırsız Hosting ile sınırsız bir hizmet

Sınırlardan sizde sıkılmışsınızdır, sitem bu ay ne kadar trafik yaptı? Dosya boyutum geçer mi acaba? Gibi soruları illa ki kendi kendinize sormuşsunuzdur. Kaliteweb web hosting bu sorununuzu'da çözüyor ve sizi sınırsız hosting ile sınırları kaldırmaya devam ediyor.

Sunucu Kiralama hizmeti

Kaliteweb.com kendi donanımları üzerinden istemiş olduğunuz özelliklerde ki sunucuyu sizin için hazırlıyor ve istediğiniz kurulumları yapıyor. Böylece sunucu hizmetleriniz ile web siteleriniz, uygulamalarınız, ve dosya paylaşım sisteminiz hazırlanmış oluyor. Mailleriniz ile ilgili başınız dertteyse sunucu kiralama seçenekleri ile mail server kurulumu yapabilir ve maillerinizi daha güvenli bir ortamda barındıra bilirsiniz.

Sunucu barındırma hizmeti

Kaliteweb kendi veri merkezinde sunucularınızı 10 Gbit'e kadar hat kapasitesi ile barındırıyor. Yedekli metro Ethernet alt yapısı ve yedekli jeneratör sistemleri ile yaşanabilecek herhangi bir aksaklığa karşı sunucunuz tam korumada.

Editör: Pusula Gazetesi