Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Belediyespor saha ve seyircisi önünde bir diğer şampiyonluk adaylarından Türk Metal Kırıkkalespor'u konuk etti. Rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün futbol oynayan Ereğli Belediyespor ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı 4-0 kazanarak çok kritik bir galibiyet aldı.

GOLLER 2.YARI GELDİ
Ereğli Belediyespor'a farklı galibiyeti getiren goller. 55.dakikada Aydın Çetin, 70, 90+4'de Burak Toker ve 88.dakikada Eray Özer'den geldi.

KIRŞEHİR-BARTIN BERABERE BİTTİ, EREĞLİ LİDER OLDU
Lider Bartınspor'un deplasmanda karşılaştığı ikinci sırıdaki Kırşehir Belediyespor maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erince temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Türk Metal Kırıkkale galibiyetiyle puanını 30'a yükseltti, Bartınspor 29, Kırşehir Belediyespor da 29 puanda kalınca Ereğli Belediyespor sezon başından bu yana ilk kez liderliğe yükseldi.

ZİRVEDE 'EREĞLİ BELEDİYESPOR' YAZIYOR

Ereğli Belediyespor Beyçayırı Stadı'nda yaklaşık 3 bin taraftarının önünde konuk ettiği Türk Metal Kırıkkalespor karşısında oynadığı futbol ve aldığı 4-0'lık galibiyetle büyük bir başarıya imza attı. Bundan sonraki haftalarda yeni transferlerle birlikte çok daha iyi sonuçlar alması beklenen Ereğli Belediyespor'un şampiyonluk yolunda en büyük rakipleri deplasmanda oynayacakları Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor olacak.

Karşılaşmayı izleyenler arasında, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Belediye Meclis Üyeleri, aralarında Ak Parti Ereğli İlçe başkanı Fatih Çakır, MHP Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk'ün de bulunduğu Siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri de vardı.

Editör: Pusula Gazetesi