Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11'inci Grup'ta mücadele eden ve hafta sonunda Kozlu Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Ereğli Belediyespor, yoğun kar yağışı nedeniyle 16'ncı haftanın erteleme maçında konuk ettiği Eskişehir Yunusemrespor ile 0-0 berabere kaldı. Bir topu direkten dönen eflatun-beyazlıların zaman zaman kar yağışının da etkili olduğu maçın ikinci yarısında, 3 topu da rakip savunma tarafından çizgiden çıkarıldı.

16'ncı haftanın erteleme maçında Eskişehir Yunusemrespor takımını konuk eden ve rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan eflatun-beyazlılar, sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maçın başından itibaren rakip kalede etkili olan ve 5'inci dakikada Alihan Tezel ile bir topu direkten dönen eflatun-beyazlılar, ikinci yarıda da baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. Rakip kalede pozisyonlar bulan ve bu pozisyonların bazılarında son vuruşları yapamayan, üç ayrı pozisyonda ise rakip savunmanın topu çizgiden çıkardığı karşılaşma 0-0 sona erdi.

Ereğli Belediyespor'da Ümit Daşcı, 90'ncı dakikada kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın Afyon Bölgesinden hakemi olan Tayfun Sarı'nın tartışmalı kararları zaman zaman maçın önüne geçti.

Aldığı beraberlikle puanını 28'e çıkaran Ereğli Belediyespor, hafta sonunda İstanbul deplasmanında Bağcılarspor'a konuk olacak.

Editör: Pusula Gazetesi