Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde 18'nci hafta geride kalan ligin tamamlanmasına 6 hafta kala zirvede heyecan tamamen kayboldu. Lider Gelikspor'un 49 puanla liderliği elinde bulunduğu ligde ikinci sıradaki Kilimli Belediyespor lider Gelik'ten 7 puan geride bulunuyor. Sezon başından bu yana istikrarlı sonuçlar alan Gelikspor'un geride kalan 6 hafta içinde 7 puan kaybetmesi zor görünüyor. Bu nedenle zirvede heyecan kalmadı.

LİGİN DİBİ ALEV ALEV YANIYOR

Amatör Süper Ligde zirve heyecanını kaybetmesine rağmen ligin dibinde tam tersi büyük bir heyecan ve stres yaşanıyor. Son iki maçından 6 puan çıkaran Kozlu Belediyespor puanını 16'ya çıkararak kümede kalma mücadelesi veren Çaycumaspor ve Perşembe Belediyespor'a iyice yaklaştı. Kozlu Belediyespor'un bu çıkışı alt sıralara heyecan getirdi. Kümede kalma mücadelesinde Filyos Ateşspor ligden çekilerek küme düştü. Capeti Merkez Atölyesispor 10 puanda kaldı, işi çok zor. 3 takımın düşeceği ligde matematiksel olarak Capeti'nin şansı devam ediyor. Diğer takımlar Kozlu Belediye, Çaycumaspor ve Perşembe Belediyespor arasında kıyasıya bir yarış başladı.

Kozlu Belediyespor son maçında İhsaniyespor'u 1-0 yenerken, Çaycumaspor Alaplı Belediyespor deplasmanından 3-2'lik yenilgi ile döndü, Perşembe Belediyespor ise Muslu Belediyespor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi