Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Akınspor'da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çaycumaspor'u 3-1 yenerek büyük moral bulan Ereğli temsilcisi Akınspor aldığı galibiyetle puanını 16'ya yükseltti.

LİDER GELİK'İ KONUK EDECEKLER
Akınspor Cumartesi günü çok zorlu bir sınava çıkacak. Lider Gelikspor ile karşı karşıya gelecek olan Akınspor bu maçın hazırlıklarını Beyçayırı Stadı'nda sürdürüyor. Antrenör Zafer Men nezaretinde idmanlarına sıkı tempo ile devam eden Akınspor Cumartesi 14.30'da oynanacak karşılaşma öncesinde bu zorlu maça motive oluyor.

KAZANIP LİGİ KARIŞTIRACAKLAR
Deplasmanlı Amatör Süper Ligde 9 hafta sonunda topladığı 16 puanla lider Gelikspor'un 8 puan gerisinde olmasına rağmen zirve inadını sürdüren Akınspor rakibini yenerek haftanın süprizine imza atmak istiyor. Alacağı galibiyetle ligi karıştırmak ve renk getirmek isteyen Akınspor'da futbolcular adeta hırs küpü. Antrenör Zafer Men futbolcularla özel olarak ilgilenirken, rakibin güçlü ve zayıf yönleri hakkında futbolcuları bilgilendiriyor.

DİĞER TAKIMLARI GÖZÜ DE BU MAÇTA
Şampiyonluk mücadelesi veren Kilimli Belediyespor ve Muslu Belediyespor gibi takımların da gözü bu maçta olacak. Her iki takımda Akınspor'un sahadan galip ayrılmasını temenni ediyor. Gelikspor ise bu maçtan 3 puanla ayrılıp zorlu bir deplasmanı hasarsız geçmenin planlarını yapıyor.

Editör: Pusula Gazetesi